dinsdag 5 maart 2019

Servies en bestek

Alle merken servies en bestek. Servies voor lage prijzen online. Bekijk ons unieke assortiment bestekken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Naast dat wij horeca servies , horeca bestek en horeca glazen leveren in verschillende branches kunnen wij totaalpakketten bieden. Eten is een belevenis die u kunt verrijken door te eten van het mooiste servies , met bestek dat goed in de hand ligt en glaswerk dat perfect past bij de te drinken drank. Bij kookwinkel Oldenhof heeft u genoeg keuze in bestek , glaswerk en servies. Goed én goedkoop: Kwantums servies en bestek.


Ook alles voor jouw keuken vind je bij Kwantum. Van koffiekopjes tot schaaltjes en van wijnglazen tot complete serviessets. Je koopt jouw keukenspullen en keukenaccessoires gegarandeerd voor een superscherpe prijs, zoals je van ons gewend bent.


Hieronder vind je ons complete bestek assortiment.

Met een antiek servies en bestek waant u zich thuis ineens in een Zuid-Engelse cottage. Met het aanbod van LOBERON werkt de illusie perfect. Wit-groen servies in landelijke stijl past prima bij uw loft en is bovendien eenvoudig in onderhoud en vaatwasserbestendig. Mooi glaswerk, servies en bestek huren geeft uw evenement de juiste uitstraling.


In ons assortiment vindt u diverse merken, van sterk servies van Palmer tot roomwit servies van Sonja. Huur stevig glaswerk van Spiegelau, elegant bestek van Solex Karina en strak serviesgoed van Royal Ivory. Vandaag besteld = Morgen in huis! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Bezoek onze showroom van ruim 5m² of een van onze webshops.


Kies uit 5producten vanaf € 95. Het duurzaam wegwerpservies in ons assortiment bestaat uit een brede selectie borden, bestek en kommen. Het disposable servies is geschikt voor koude en warme gerechten.


Er is keuze uit verschillende materialen, vormen en maten. Het gehele assortiment wegwerpservies en wegwerpbestek is biobase biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Het bekende bestek met parel randje maar dan 1:12.


Prijs is per setje van lepel, vork en mes. Bestek Setje met Parelrandje. Geen feestje is compleet zonder servies en bestek Voor elke partij het juiste servies en bestek !

Kok cateringservice uit Amersfoort verhuurt een groot assortiment. Alles voor uw feest of partij voor scherpe prijzen. Er komen onverwacht meer gasten dan u verwacht of u heeft niet de juiste servies en bestek.


Niets is heerlijker dan lekker uitgebreid tafelen met vrienden en familie, zonder tussendoor de borden hoeven af te wassen. Dit predikaat werd bij de opening van de nieuwe fabriek verkregen door Koning Willem III. Sinds dit moment werd bestek in grotere getale geproduceerd.


De 9sterling zilveren bestekseries zijn het overbekende Hollends Gla Haags Lofje en Prinses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts