vrijdag 15 maart 2019

Glas groothandel

Snelle bezorging door heel Nederland. Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband.

Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Ruim assortiment glaswerk: van klassieke tot aan trendy glazen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Wij richten ons op de professionele markt, waaronder wij verstaan de schilder-, glashandel-, glaszetbedrijven en interieurmarkt. Van heel basic, de klassieke accubak, tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten.


Richt uw bloemisterij, tuincentrum, decoratie- of woonwinkel stijlvol in met onze trendy groothandel glas decoratie artikelen van dit seizoen! Groothandel glas decoratie.

Van glazen taartplateaus tot glazen potten en flessen: u vindt een compleet assortiment in onze webshop. Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B. Dynamisch, innovatief en gespecialiseerd teamwork! Dat kan gezegd worden van de 1vakbekwame medewerkers die aan iedere vraag op glasgebied kunnen voldoen. Glazen van topmerken als Libbey en Spiegelau online kopen bij Glazenmagazijn. Snel geleverd per stuk of per doos, zowel particulier als zakelijk.


Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van glas en glasproducten. Bij ons kunt u gemakkelijk online al uw glas bestellen en ook nog eens tegen Discount prijzen. U wilt het beste voor uw klant, maar ook toegevoegde waarde.


Werken met een vertrouwde glasgroothandel is een stap naar duurzaam en afgewerkt product. Martin Glas voorziet Nederland en België al bijna twee eeuwen lang van hoogwaardige glasoplossingen. Standaard oplossingen of specifiek maatwerk, altijd gepaard met deskundige voorlichting en gericht advies. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Helmond bedienen we als groothandel in glas een gestaag uitbreidende kring van opdrachtgevers. We spreken dan ook graag van ‘totaalleverancier’.


CURA Glass is onafhankelijk en we kunnen als groothandel en distributeur vrij op de markt opereren en zo altijd streven naar de beste condities voor onze afnemers. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Mosa Glas is internationaal totaalleverancier van glas. Voorbeeld: glas atelier, schilder, handel in hobby-artikelen enz enz. Na goedkeuring krijgt u de leveringsvoorwaarden van de groothandel. Tevens passen wij uw account aan zodat u toegang krijgt tot de groothandel.


Als u een unieke versiering voor uw winkel nodig heeft, vindt u wat u zoekt in onze glazen potjes groothandel ! Wiljan heeft een grote voorraad aan verschillende potten, zowel moderne varianten als exemplaren met een authentieke uitstraling. Naast voedselwaren zijn ook bloemstukjes hierin mooi tentoon te stellen. Wij leveren verpakkingen op maat en geheel naar de wens van onze klanten. Welkom op de website van glasverpakkingen.


Of het nu gaat om glas - of kunststof verpakkingen. Plaats vandaag nog een bestelling bij de groothandel met uw gewenste kleine of grote glazen potjes en flessen. Wij zorgen voor een correcte levering binnen vijf werkdagen, want het verpakkingsglas is verpakt in kleine aantallen om schade te voorkomen.


Bestelt u voor meer dan €150?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts