woensdag 20 maart 2019

Namaak design meubels

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Design meubels nu al vanaf € 195. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


Bij NaSmaak zijn design meubels betaalbaar. Vanaf €1verzenden we gratis. Bekijken en afhalen kan in onze 5mshowroom in Heerenveen! Onze reproducties van meubelen is geen vulgaire namaak.


Het betreft legale reproducties van meubelen die binnen het publiek domein terecht gekomen zijn.

Ieder meubel ondergaat een zeer strikte kwaliteitscontrole. Iedere stoel, lamp of zitbank moet het origineel design respecteren alsook de kwaliteit van de afwerking en de gebruikte materialen. De populairste designs tegen betaalbare prijzen.


Gratis verzending en retour. Ontdek nu onze ruime en betaalbare collectie online, of in onze woonwinkel van 4. Door ons ervaren personeel en onze samenwerking met Gilsing Wonen krijgt u het beste advies en service. Wij willen u helpen aan inspirerende design ontwerpen voor een betaalbare prijs. Als één van de weinige tonen wij in onze 350mshowroom modellen geïnspireerd op beroemde design meubel iconen.


Onze collectie bevat wereldberoemde design meubels zoals bijvoorbeeld de Barcelona Chair. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. We hebben een divers assortiment met een groot aanbod aan stoere barkrukken, industriële eettafels, prachtige design eetkamerstoelen en nog veel meer!


Artisan vervaardigt design meubelen uit massief hout. Organisch design , vakmanschap, duurzaamheid en liefde voor hout zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Artisan. De Thasolo is een design zetel met een geheel eigen identiteit. Wat hem echt typeert zijn de armleuningen. Deze hebben dezelfde hoogte als de rugleuning, wat maakt dat je erg geborgen zit in deze designzetel.


Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels.

Bestel design meubels online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. De verscheidenheid aan vormgeving, kleur, materiaal en design maakt dat er voor ieder interieur een passend model verkrijgbaar is.


De meeste modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren die naadloos in het interieur passen of juist leuk contrasteren met andere meubels , kleuren en accessoires. Deze uitspraak toont aan dat modelrechten sterke verbodsrechten zijn, waarmee het designrecht op meubels stevig kan worden afgebakend richting concurrenten die design van meubulair kopiëren. Al onze meubels zijn handgemaakt vanuit onze eigen fabriek.


We leveren direct aan jou zonder tussenpersonen. Zo kunnen wij jou design met jaar garantie aanbieden. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 5 6 en 80.


Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts