donderdag 14 maart 2019

Kussensloop 60 x 40

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kerstmis Zijden Cadeau Korting Carnaval. Koop vandaag nog het fijnste Kussenloop. Grootste Collectie van Europa.

Achteraf betalen mogelijk. De basis voor een goed beschermd hoofdkussen is een 40xkussensloop. Deze sloop zorgt ervoor dat je hoofdkussen langer fris blijft.


Kussenslopen koop je eenvoudig online bij bol. Deze maat kussensloop is geschikt voor kussens die in kinderbedden liggen maar ook voor volwassenen hoofdkussens. HEMA heeft een ruime keuze in kussenslopen en ander bedtextiel.


Shop jouw beddengoed op hema.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een effen kussensloop of juist eentje met een leuke print?


Neem de tijd om een goede keuze te maken. Wat je vandaag bestel komen we morgen al bij je bezorgen. Zoek je een kussensloop voor een klein kussen of juist voor een heel groot exemplaar? Als je bezig bent met het opnieuw inrichten van jouw slaapkamer, kan je al door kleine aanpassingen een groot verschil maken.


Veel kussenslopen zijn per set van twee beschikbaar, zodat je ze meteen kunt kopen voor beide kussens van een tweepersoonsbed. Veel plezier gewenst met de kussenslopen van wehkamp. Deze molton kussensloop is vochtabsorberen heeft een goede pasvorm en voelt heerlijk zacht. Het molton zorgt voor hygiënische bescherming van het kussen.


Gemaakt van OEKO-Tex Standaard 1Zijden Kwaliteit. Het ideale formaat: kussenhoes × 60. Een kussenhoes × is het meest ideale formaat, want dit is simpelweg het standaard formaat voor sierkussens.

Je kunt dan ook eigenlijk nooit genoeg hebben van een kussenhoes × cm. Bovendien kun je met sierkussens zowel je woonkamer als je slaapkamer leuk opfleuren. Keuze uit verschillende sets Meer informatie. Mooie kwaliteit kussenslopen , wasbaar tot max.


Deze kussenslopen zijn verkrijgbaar vanaf stuks. Tencel kussenslopen met Smartcel techniek. Jouw foto op kussensloop is van hoge kwaliteit en ziet er supermooi uit. De sloop kan gewoon gewassen worden in de wasmachine tot °C.


Een set van twee kussenslopen van bij cm. De kussenslopen voelen zacht aan en zijn heel comfortabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts