vrijdag 15 maart 2019

Rolgordijn met print

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Specialistisch advies nodig? Goedkoper Dan In De Winkel. Dessin en prints rolgordijn.

Een dessin is een echte eyecatcher in je interieur. Met een rolgordijn met print bekijk je je ramen ineens met heel andere ogen. Of je nu gaat voor een print in neutrale kleuren of juist voor een uitgesproken look: van een rolgordijn leven je ramen en interieur leven helemaal op! Raamdecoratie is iets waar we vaak niet veel aandacht aan besteden.


Begin direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn met print of laat u inspireren door de voorbeelden. Rolgordijn met print : stylish! Heeft u vragen over een product of over het bestellen in onze webshop?

Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar. Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen. Dit unieke concept maakt het mogelijk om zelf je afbeelding te laten bedrukken. Wij hebben namelijk voor iedere ruimte en sfeer wel een passend rolgordijn.


Zit uw wens niet tussen ons assortiment? Bij Inspirations zorgen we dat rolgordijnen nog leuker worden door de mogelijkheid om zelf je rolgordijn te laten bedrukken. Want waarom zou je kiezen voor een rolgordijn in een standaard kleur of met een design dat half Nederland al heeft? Het bedrukken van je eigen rolgordijn met een eigen print is super simpel. De andere kant blijft wit.


In sommige gevallen zal de print aan beide kanten zichtbaar zijn. Aan de buitenkant van het rolgordijn. Deze optie wordt het vaakst gekozen bij het ontwerpen van fotorolgordijnen met reclame, omdat de print dan aan de buitenkant van het gebouw zichtbaar is. Perfect fit rolgordijnen met print zijn speciaal voor kunststof kozijnen waarin u niet wenst te boren.


Je bevestigd het perfect fit rolgordijn met clips. Op zoek naar bijzondere raamdecoratie? Kies dan voor een rolgordijn met print !

Dit is een echte ‘must have’ voor iedere (woon)ruimte, kantoor of andere bedrijfsruimte. De rolgordijnen hebben een unieke print en zijn op maat te bestellen. Je kunt kiezen uit zowel lichtdoorlatend als verduisterend materiaal. Bij het ontwerpen van uw eigen rolgordijn bieden wij u een uitgebreide keuze met uiteenlopende designs. Gaat u voor een rolgordijn met uitzicht op Parijs?


Of toch voor een rolgordijn bedrukt met een eigen design? Met de unieke rolgordijnen van Praxis kunt u werkelijk alle kanten op! Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout.


Binnen werkdagen geleverd. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Een rolgordijn met print maakt de ruimte sfeervol en tegelijkertijd kun je het licht van buiten ‘temperen’ of zelfs helemaal verduisteren. Talloze voorbeelden vind je in onze shop. Je bepaalt natuurlijk zelf wat je voor het raam wilt hangen.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Stap 1: Kies je rolgordijn Maak een keuze tussen een rolgordijn met een standaard design van Praxis of een rolgordijn waar je zelf een afbeelding op kunt laten printen. Als je kiest voor een standaard design kun je vervolgens aangeven waar het rolgordijn komt te hangen. Vul vervolgens de overige gewenste producteigenschappen in.


Je kunt bij HORNBACH kiezen uit verschillende kleuren en structuren rolgordijnen , maar we hebben ook rolgordijnen met print. Daarom vind je bij HORNBACH een uitgebreid assortiment van rolgordijnen , zowel duo rolgordijnen , verduisterende rolgordijnen en lichtdoorlatende rolgordijnen. Bent u op zoek naar rolgordijnen die perfect in uw interieur passen? Ontwerp dan eenvoudig uw eigen rolgordijn bij Praxis!


In vier simpele stappen kunt u uw eigen rolgordijn ontwerpen en laten bedrukken met een print naar keuze. Leuk voor bijvoorbeeld de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer en altijd met de print die u mooi vindt. De batterijmotor met afstandsbediening zorgt ervoor dat u ultiem bedieningsgemak ervaart. U kunt uw comfort vergroten met een tijdschakelaar waardoor u rolgordijnen automatisch gesloten en geopend worden.


Electrisch rolgordijn met cassette (rond of vierkant) De cassette zorgt voor een zeer mooie afwerking van het rolgordijn. Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur.


De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts