woensdag 13 maart 2019

Poef wol

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Bestel wol voordelig online. Snelle levering en alle garens uit hetzelfde verfbad. Bekijk ons unieke assortiment poefs.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een poef is een veelzijdige vriend in huis, die in elk interieur een stijlvolle aanvulling is. Een poef staat goed in de woonkamer of eetkamer, maar past net zo goed in de slaapkamer of hobbykamer. Alles kan met deze multifunctionele metgezel. Sluit de bovenkant van de poef op dezelfde manier als je de bodem hebt gedaan, dus elke keer een toer overslaan en strak aantrekken.


Wollen Poefs koop je eenvoudig online bij bol. En klaar is je zelfgemaakte prachtige poef ! Het patroon van de gehaakte poef kan je ook op onze website vinden.

Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zelf een poef breien en dan in je woonkamer leggen! Al jaren zie je overal poefs opduiken, in woonkamers, slaapkamers en kinderkamers.


Ze zitten lekker en het staat vaak nog mooi ook. Daarom hebben wij een aantal leuke breipatronen voor poefs gezocht. Een aangenaam vleugje textuur, deze poef is gemaakt van 1 wol. Creëer een extra zithoekje voor extra gasten, of maak de poef het focuspunt van de kamer.


Bij Hoooked bestel je duurzaam garen (waaronder Zpagetti t-shirt garen), DIY kits en patronen voor haken, breien en macramé! Brei gewoon een klein poefje. Als dit lukt, ben je klaar voor het grote werk! Dit was precies wat ik wilde.


Wat ik AL die tijd al op mijn wenslijstje had staan. Ligt nu zomaar bij mij in de woonkamer. Nu wil ik er dus nog eentje maken.


Ik heb de wol al klaar liggen, maar moet nog even verzinnen hoe ik hem dan vul (aangezien ik geen dekens meer heb liggen).

Weet jij al welke poef je wil? De moderne poef is moeiteloos aan te passen aan jouw stijl, juist door de ruime keus onder de poefs. Het vaakst zien we de poef in de huiskamer terug, waar deze toch als voetensteun gebruikt wordt.


De gehaakte poef of wollen poef is op het moment een van de meest trendy stukken in de business. Bekleed met de meest uiteenlopende materialen, van leer tot zachte wol , kan een designer zich echt helemaal uitleven. Je creëert met deze Hübsch poef dé ultieme chillplek in huis. Deze heerlijk zachte, zwarte ronde POEF van wol komt uit de Tendencies-collectie van Hubsch Interior en heeft een mooie en verfijnde uitstraling.


De poef is gemaakt van 1 wol. Amstyle matera chefsessel leder optik braun. Een wollen zware poef geeft uw huis comfort en gezelligheid.


Breipatroon RibbonXL Poef – Deze hippe poef is het leukste accessoire om je interieur mee op te fleuren. Kies je favoriete kleur RibbonXL en brei deze poef voor de woon-, slaap- of kinderkamer. Dit item ziet er super leuk uit. Haak een ronde poef voor je interieur.


Gratis haakpatronen van een poef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts