donderdag 28 maart 2019

Oozoo blauw

Oozoo blauw

Alle merken horloges op Beslist. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Oozoo blauw

OOZOO Timepieces Blauw horloge (mm) - Blauw. Dit artikel is van het merk OOZOO. Je ontvangt de standaard garantie op dit artikel. OOZOO timepieces are fashion items in every sense of the word.


OOZOO does not follow trends, it sets trends. Fashion comes in first place, but obviously its just as important to display the right time. All straps are high quality genuine leather. Het horloge heeft een quartz uurwerk.


De wijzerplaat is blauw en is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van leer. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier! Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop.


Voor elke stijl en elke leeftijd is een geschikt OOZOO horloge te vinden in de grote collectie die honderden verschillende modellen en uitvoeringen kent. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is blauw. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas.


Dit prachtige horloge van Oozoo is gemaakt van staal. Trendy en modieus vormgegeven dameshorloge met stalen, blauwe kast en wijzerplaat, welke is voorzien van rosekleurige index en wijzers. De blauwe , milanese (mesh) horlogeband sluit door middel van een klepsluiting. OOZOO vult haar collecties regelmatig aan met nieuwe modellen. Jaarlijks komen er maar liefst 6modellen bij!


De tijdloze modellen van OOZOO zijn geschikt voor iedereen en daarom is een horloge van dit merk niet alleen een leuk cadeau voor anderen, maar ook een mooie beloning voor jezelf. NL Gratis verzending dagen bedenktijd Officiële dealer jaar garantie! OOZOO gaat met de laatste trends mee en wisselt regelmatig van collectie.


Oozoo blauw

Het merk combineert volgens eigen zeggen het belang van trends en van tijd. Bekijk meerdere aanbieders op Kiesproduct. Dit trendy dameshorloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige blauwe band.


Dameshorloge van OOZOO uit de Brandfield collectie, uitgevoerd met een polsband van Leer. Het model is voorzien van een RVS horlogekast, Mineraalglas en een uurwerk van Quartz. OOZOO horloges zijn als modeaccessoire razend populair bij vrouwen en vooral jonge vrouwen.


Heb te veel horloges dus deze mag weg. De conditie is zo goed als nieuw. Moet alleen een nieuw batterijtje in. Merk horloges voor lage prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts