maandag 18 maart 2019

Grondverf universeel

Grondverf van alle merken op beslist. GAMMA grondverf universeel wit 7ml heeft een multifunctionele werking op diverse ondergronden. Het zorgt er bij hout voor dat de volgende verflagen egaal kunnen worden aangebracht. Bij gebruik op MDF heft het de zuigende werking op. Flexa universele grondverf in de kleur wit is een matte vullende grondverf voor binnen en buitengebruik.


De grondverf is geschikt voor toepassing op alle ondergronden. Flexa grondverf in de kleur wit is de basis grondverf voor afwerking met Flexa watergedragen lak. Onze universele grondverf is geschikt voor bijna elke ondergrond. Vormt een perfecte eerste hechtingslaag op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium.


Deze multifunctionele grondverf is ook nog eens razendsnel droog (al na een half uur) en geeft roest geen kans. De primer creëert een mooie mat witte ondergrond voor al uw schilderwerk. De verf is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een egaal oppervlak, door eventuele oneffenheden op te vullen.


Grondverf universeel

U kunt de primer aanbrengen met een kwast of viltlakroller. Het zorgt voor een perfecte duurzame basis om verschillende soorten ondergronden af te lakken. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge.


Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd. Wil je jouw interieur van een nieuwe lik muurverf of lak voorzien? Vergeet dan niet eerst een laag grondverf aan te brengen. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grondverf universeel

Histor Perfect Base grondverf universeel wit 2ml is een witte grondverf die op vele ondergronden als eerste laag terecht kan om hechting van de toplaag te verbeteren. Weet je dus niet precies van wat voor materiaal de ondergrond is die je gaat schilderen? Heb je een vraag over deze grondverf of een van onze andere producten? Flexa hout grondverf sneldrogend wit l is een matte grondverf op waterbasis voor binnen en buiten.


Flexa sneldrogende grondverf is bij graden al stofdroog na slechts minuten en al overschilderbaar na uur. Hierdoor kun je snel werken, is er weinig risico op het inwaaien van stof of het beschadigen van je pas aangebrachte grondlaag. Met Histor perfect base grondverf universeel kun je elke ondergrond behandelen. Een mooi begin van een snel eindresultaat.


Grondverf universeel

Zowel binnen als buiten geschikt. Dit product is goed vullend en vochtregulerend. Na droging glad schuren met schuurpapier korrelgrofte P220-P2en stofvrij maken.


Hecht uitstekend ophout, metaal, aluminium e. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Hout dat nog niet eerder bewerkt is heeft eerst een laag grondverf nodig om de houtnerf te vullen en de zuiging van het hout weg te nemen. Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf.


Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts