dinsdag 5 maart 2019

Iittala taika zwart

Iittala taika zwart

Iittala Taika Van Top Kwaliteit. Kies uit 3producten vanaf € 95. Uur Besteld = Morgen In Huis!


Iittala taika zwart

Taika (het Finse woord voor magie) van ontwerper Klaus Haapaniemi prikkelt de fantasie en vormt een inspiratie voor verhalen. Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en betoverende stukken. De levendige designs onthullen langzaam hun details en betekenis voor de kijker.


Het bijzondere zwarte uilpatroon dat over de hele schaal doorloopt, komt op de witte ondergrond prachtig tot zijn recht. Geschikt voor de magnetron en de vaatwasser. Mix en match verschillende kleuren voor fleurige combinaties.


Iittala taika zwart

Past onder de kop met inhoud l. Is ook te gebruiken als gebakbordje. Deze schitterende serie neemt u mee naar een unieke wereld vol met mysterieuse wezens die elk een eigen betekenis hebben. Fijn kopje om uit te drinken, voor zowel koffie als thee. Het formaat van 200ml is ook prettig, niet te groot.


Taika , Fins voor ‘magie’, geeft je keuze uit kleurige, betoverende serviesdelen. De illustraties van Haapaniemi. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Koop nu en verfraaien van uw huis! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Iittala taika zwart

Dit is ideaal voor dagelijks gebruik! Bestel snel in onze webshop en geniet van een snelle levering! Dit artikel is uit de collectie!


Met Teema maakt u veelzijdige en eindeloze combinaties. U kunt Teema borden gebruiken. Taika zwart Taika is een servies dat uit diverse opvallende, op zichzelf staande delen bestaat, waaruit je een keuze kunt maken.


Een bron van inspiratie voor iedere koffiedrinker! Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Het leuke van de Taika serie is dat je een aantal items kunt kiezen Ga naar de content › ‹ Terug naar Home. Het Taika servies is dromerig, fantasierijk en magisch. Het Finse woord Taika staat voor Magie en dat is zeker te vinden in deze serviesset. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Naast Teema hebben we Origo en Taika in collectie.


Ideaal in het dagelijkse gebruik. In de collectie vind je ook verschillende glazen, waaronder de populaire series Essence, Aino Aalto en Kastehelmi. Ruim assortiment online bestellen! Alleen al die handgemaakte, folkloristische stijl is duidelijk zichtbaar in het patroon van de Taika -serie. Taika is prachtig te combineren met het Teema servies van iittala.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts