donderdag 14 maart 2019

Muuto elevated vaas

Muuto elevated vaas

Designdeals van deze week. Stel je Muuto vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Muuto Vazen , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Bestel Muuto Elevated bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 900.


Thomas Bentzen wilde met deze vaas een ode aan de bloem geven. De gebruikte materialen zijn geïnspireerd door de materialen en kleuren van een bloem. Representing the interplay of light and heavy, the Elevated Vase is a study in Scandinavian contrasts.


The bottom is made of ash wood while the body is translucent mouth-blown glass. Use the Elevated Vase on its own or decorated with flowers for a sculptural touch to any atmosphere. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Elevated vaas green Op zoek naar een stijlvolle nieuwe vaas ? Dit is een pronkstuk op jouw tafel. En jij kunt deze vaas winnen! Je verse bloemen stralen net ietsje meer in het koperen frame, wat fraai om het glas drapeert en er vanuit elke hoek sierlijk uit ziet. Hoe vaak je de vaas ook oppakt, het frame blijft schijnen. Want wat een veelzijdige vaas is dit zeg!


Meestal vind ik een item alleen maar mooi staan op een bepaalde plek in huis. Maar deze vaas heb ik tijdens haar nog maar relatief korte verblijf bij ons al op drie verschillende plekken in huis gehad! De onderkant van essenhout geeft de designvaas stevigheid en symboliseert aarde versus lucht voor het glas.


Bezoek snel onze webshop en vind de Muuto lamp die bij jou past. Haal vandaag nog die vazen in huis. De charmante vaas is in verschillende pastelkleuren verkrijgbaar, zodat deze in elk interieur past. Simpel of met bloemen, het kan allemaal.


Er zijn kleuren van de vaas leverbaar, namelijk: grey, green en rose. De houten kom die het glazen vaasje draagt, lijkt de bloemen op een voetstuk te zetten. Thomas Brentzen raakte geïnspireerd door bloemen en takken die hij zelf graag in een vaas zet.


Muuto elevated vaas

De houten voet van de vaas zet de bloemen letterlijk op een voetstuk. De elevated vase is een vaas met een verhaal, zo vertegenwoordigd het hout de wortels van een bloem in de aarde en het glas de luchtige uitstraling van de bloem. De vaas is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren.


Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Muuto Elevated Vaas vaas. De Muuto Elevated Vaas is al verkrijgbaar voor € 9op VERGELIJK. Ik weet nog dat ik deze vaas voor het eerst bij iemand op Instagram voorbij zag komen en hem na heb gemaakt. Gewoon, door de onderkant van een eenvoudige glazen vaas in de roze verf te dopen. Onder de vaas bevindt zich een massief essenhouten voet wat op het eerste gezicht de indruk wekt dat deze iets gevuld is met water.


Muuto elevated vaas

Deze week is het pas écht raak. De vazen van Muuto zijn prachtige met de hand vervaardigde designitems. Ontdek de collectie Muuto vazen in onze winkels of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts