dinsdag 5 maart 2019

Nieuwbouwhuis inrichten

Koop je een energiezuinige huis? Ontvang bij Rabobank korting op je rente. Persoonlijk advies zonder de deur uit te gaan? Hypotheekgesprek nu ook via videogesprek.


Wil je een Rabo hypotheekgesprek?

Vaste en variabele rentes. Is oversluiten interessant? Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Nieuwbouwhuis inrichten : even inventariseren.

Je kunt de inrichting uiteraard zo duur maken als je zelf wilt. We zetten daarom op een rijtje aan welke kosten je ongeveer kunt denken. Enne, bedenk je goed: je hoeft niet álles in één keer te kopen. Nu laat ik jullie het leukste onderdeel van de woning zien: de inrichting!


In mijn vorige blog over ons nieuwbouwhuis heb ik al een en ander verteld over onze keukeninrichting (deze kun je hier vinden). Het inrichten van een nieuwbouwhuis is een hele klus, elke ruimte moet vanaf de basis ingericht worden. Ga elke ruimte in het huis langs en bedenk welke ruimte het meest geschikt is voor een bepaalde functie. Doe het zelf : als u een handige klusser bent kunt u ook aardig wat van dit werk zelf doen.


Een nieuwbouwhuis inrichten : goede voorbereiding is het halve werk. Voordat ze bij mij aan tafel zaten, hadden ze op het gebied van meubels dus al flink voorwerk gedaan. Heel fijn, want hoe meer klanten zelf al weten en willen, hoe beter ik ze kan helpen. Dan weet je straks precies waar de leidingen lopen, maar mocht er onenigheid zijn met de bouwer van je nieuwbouwhuis , dan heb je via je telefoon een heel helder overzicht van de gebeurtenissen.


Vaak heeft de bouwer afspraken met een bepaalde leverancier voor de keuken en de badkamer. Gebruik een moodboar schilder met kalkverf en vervang de deuren voor meer sfeer. We zijn weer aangekomen bij mijn favoriete onderdeel: inrichten !

Het meeste voorwerk voor het inrichten van ons nieuwbouwhuis is al verricht. Wat waren de kosten die jullie gemaakt hebben bij het inrichten van een nieuwbouwhuis ? Dus de vloer, muren, tuin? Keuken kan je natuurlijk net zo duur maken als je zelf wilt, we verwachten zo rond de €10. Maar met welke dingen moet je nog meer rekening mee houden qua kosten? Zo heb je gelijk ook een complete lijst met alle woonartikelen en meubels die nodig zijn voor een complete inrichting van een nieuwbouwhuis , daarnaast wordt zo ook inzichtelijk wat de kosten van het inrichten van een nieuwbouwhuis kost.


U bent de eerste bewoner en alles is nieuw. Veel bouwkundige veranderingen zijn nodig om een persoonlijk huis te realiseren. Feitelijk koopt u een huis op papier.


Het is vaak moeilijk om driedimensionale bouwtekeningen voor te stellen. Inrichten , dit is het leukste natuurlijk van een nieuw huis kopen, maar het is ook een dure aangelegenheid. Gemiddeld geven mensen zo 25.


Je hebt nu in kaart wat voor kosten je hebt bij een nieuwbouwhuis. Kijk alvast even hoeveel je kan lenen op basis van je inkomen. Het is meestal niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je nieuwe huis, maar wel superbelangrijk! Kijk eerst waar de aansluitpunten en stopcontacten zitten. Maak vervolgens een lichtplan door per plek te bepalen welk soort licht er nodig is.


Daarnaast zit er vocht in bouwmaterialen, zoals beton. Als het huis eenmaal af is, zit veel van dit vocht nog in de wanden, vloeren en plafonds. Ons nieuwbouwhuis wordt over twee weken opgelever en wij zijn nog steeds bezig met inspiratie opdoen. Die nisjes vind ik ook zooo leuk, alleen leent ons huis zich daar helaas niet echt voor.


Wij kijken nu ook naar een gas- of elektrische haard als een soort compromis! Dat met die kachel herken ik. De kosten van een nieuwbouwhuis. Vaak denk je bij de kosten van een nieuwbouwhuis vooral aan de prijs van de grond.


En dat de kosten beginnen met de aanschaf van de grond en eindigen bij de gordijnen. Dat klopt natuurlijk ook, maar er zitten wél nog wat tussenstops in. Want: oh ja, ik moet een financiering hebben.


Bij nieuwbouw krijg je met meer kosten te maken dan alleen de koop- en aanneemsom. Wat zijn de kosten bij nieuwbouw? De voordelen van een nieuwbouwwoning zijn namelijk heel gemakkelijk op te noemen.


Het huis is energiezuinig, je hebt er de eerste tien jaar weinig onderhoud aan en je kunt, zeker als je de eerste bewoner bent, helemaal zelf bepalen hoe je de woning indeelt en inricht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts