dinsdag 26 maart 2019

Rolgordijn op draaikiepraam

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren.

Deze bevestig je eenvoudig op je kozijn, waarna je de montageclips vastmaakt aan de klemsteunen. Wil je het rolgordijn aan het raam houden wanneer je het raam open kiept? Het is mogelijk om speciale draden langs de zijkant van het rolgordijn te plaatsen en gebruik te maken van bijbehorende wandsteunen. Een rolgordijn in een mini cassette heeft zijgeleiders waarin het gordijn hangt. Je hoeft een mini-cassette niet op het kozijn te monteren door gaten te boren.


Je kunt de mini-cassette eenvoudig op het kozijn plakken. Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Met een verduisterend rolgordijn slaapt u beter en langer!

Een cassette rolgordijn met zijgeleiders bijvoorbeeld zorgt ervoor dat er nauwelijks tot geen licht binnen komt. Dit rolgordijn met zijgeleiding wordt met kunststof strips rondom het glas gemonteerd en sluit het raam naadloos af. Heb je een KARWEI rolgordijn op een draaikiepraam of deur bevestigd? Monteer dan ook deze handige spandraden, die ervoor zorgen dat uw rolgordijn niet gaat klapperen.


De draden worden langs de stof van boven naar beneden geplaatst en in speciale steunen vastgezet. Op maat maken van rolgordijnen met schulp- of kasteelrand is niet mogelijk. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Kies uit 9producten vanaf € 100. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


De kettingbediening is naar keuze links of rechts te plaatsen. Het rolgordijn kan direct op het draaikiepraam gemonteerd worden Voor het monteren is onderstaande montage instructie uitermate geschikt of bekijk de montagevideo Montage van rolgordijn op draaikiepraam. Hierdoor is het nog eenvoudiger het rolgordijn te monteren.

Het Perfect Fit systeem is speciaal geschikt voor ramen en kozijnen van kunststof en aluminium waarin je liever niet wil boren. Door de toepassing van speciale clips, die je tussen het rubber en glas schuift, is het Perfect Fit systeem op vrijwel alle kunststof en aluminium kozijnen toe te passen. U kunt uw rolgordijn geheel naar eigen wens samenstellen. Het rolgordijn heeft twee stofsoorten, namelijk decoratief en verduisteren welke beide stofkleuren bevat. Wanneer uw kozijn een draaikiep raam bevat, is dit geen probleem.


Doordat het product door middel van magneet- en staalband gemonteerd zit op het frame, kan zelfs bij het openen van het draaikiepraam het product blijven zitten. Het systeem is geschikt voor aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd. Het rolgordijn wordt geleverd met een handgreep waarmee u het rolgordijn naar boven en beneden trekt middels een oprolveer. Draaikiepramen zijn praktisch omdat deze ramen op twee manieren geopend kunnen worden.


U kunt het raam helemaal naar binnen draaien zodat het makkelijk te wassen is, of u kunt het raam van bovenaf naar binnen kiepen, ideaal om de ruimte te luchten. Vaak zit er naast een draaikiepraam ook een gewoon recht raam. Verduisterend (duo) rolgordijn kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts