woensdag 20 maart 2019

Sickmann woninginrichting

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Stoelen voor de laagste prijs. Sickmann Woninginrichting Amsterdam.


Uw beste keus op gebied van interieur inrichting. Wij zijn jouw binnenhuisadviseur. Wij willen het sfeervol, op maat en in jouw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken.


We helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 1 maatwerk en zorgeloze service bieden.

Een stijlvolle, comfortabele woninginrichting is alles. U ontspant op uw heerlijke bank, tapijt of bed. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw interieur. In Amsterdam en omstreken verzorgen wij nu inmiddels alweer ruim jaar interieurs voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een nieuwe inrichting.


Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Voor de laagste prijs op Beslist. Daar zijn wij heel trots op.


Na een vliegende start in Amsterdam besloot het familiebedrijf in de jaren ‘vaste voet aan de grond te zetten in de bruisende binnenstad. Trap gestoffeerd met Forbo Marmoleum en Keuken voorzien van Forbo MarmoleumClick vloer. Wij werken vooral bij particulieren klanten en kleinschalige projecten in de regio Amsterdam. Wij verkopen vloeren (tapijt, vinyl, laminaat, etc.), diverse soorten zonwering en gordijnen.


Reviews Ik ben super blij dat. Topkwaliteit raamdecoratie tegen een eerlijke prijs. Een bezoek aan onze winkel is altijd verhelderend.


Tijdens je adviesgesprek in de winkel maak je kennis met onze soorten raambekledingen, de verschillende materialen en dessins. Natuurlijk komen ook de bedieningsmogelijkheden aan bod. Een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring, waarbij kwaliteit en continuïteit bela.

Pas uw vraag aan) Jouw gegevens (Pas je gegevens aan) Kamertype. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze gerichte adviezen over vloeren en het totale ontzorgen (inmeten, montage, etc.). Lees meer over onze service, interieuradvies en alle acties op.


Kies de meubels die jij mooi vindt en bestel onmiddellijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts