donderdag 7 maart 2019

Hal inrichting ideeen

Hal inrichting ideeen

Ruim assortiment hal inrichting. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Bestel woonkamerinrichtingen online.


Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Algemene tips voor het inrichten van een hal zijn soms nuttig, maar toch heeft een smalle hal wel wat andere ‘interieur-regels’. Gelukkig hebben we hier toch mooie ideeën waardoor je je kleine hal mooi kunt decoreren en waarmee je elke centimeter nuttig kunt gebruiken. Een kleine hal inrichten zodat deze gezellig wordt doe je door een leuk behangetje tegen de muur te plakken.


Wat dacht je bijvoorbeeld van bovenstaand idee. In combinatie met de gekozen meubels ziet de hal er erg stijlvol uit. Een inbouwkast in de hal is niet altijd even praktisch. De hal is een van de ruimtes in huis die vaak over het hoofd wordt gezien qua inrichting.


En dat terwijl het meestal de eerste ruimte is waar jij en je gasten binnenstappen wanneer je de woning betreedt! Daarom verdient de hal meer aandacht, en wij willen daar graag bij helpen met wat hal ideeën. De hal is de plek waar mensen als eerste kennismaken met jouw woning. Dat begrijpen wij maar al te goe daarom hebben wij de mooiste hal ideeën en gang inspiratie voor je bij elkaar gezocht. Ga je verhuizen of je huis opnieuw inrichten en ben je op zoek naar ideeën voor een nieuwe hal ? Doe hier inspiratie op en bekijk mijn favorieten.


Het ene kleine hal voorbeeld is nog creatiever dan het andere voorbeeld. Hal inrichten: inspiratie foto’s. We kennen allemaal de steigerplanken wel, maar heb je ook wel eens gekeken naar steiger pijpen? Je kunt hier eenvoudig en goedkoop de leukste stellages mee maken zoals in dit voorbeeld van een entree hal. Heeft jouw hal of gang er weinig ruimte voor een leuke inrichting ? Wees niet gevrees ook een kleine hal of gang kun je op een ruime en leuke manier inrichten.


Het enige wat je in een kleine hal of gang moet doen is creatief zijn met wat je hebt. De ruimte is meestal niet zo groot, waardoor het toevoegen van accessoires lastig wordt. We hopen je hiermee ideeën te geven om zelf aan de slag te gaan met je hal of overloop. Een mooie kapstok, leuke opbergmanden en de juiste verlichting kunnen je hal en overloop al snel opfleuren.


Deze hal inrichting is erg stoer. Veel ruwe houten materialen en een ruw afwerkte muur. Ook een erg handig houten opbergkistje. Spiegels zijn ideaal om een gang groter te laten lijken. Een perfecte combinatie van functionaliteit en persoonlijkheid.


Een mooie handige smalle sidetable waar je veel spullen kwijt kunt. Je kunt er meer spullen kwijt dan je zou verwachten en bovendien ziet de hal er ook nog eens ruimer en netter uit dan ooit! Heb jij nog aanvullende ideeën voor het inrichten van een kleine hal ? Laat het ons weten via de reacties!


Hal inrichting ideeen

Als je leuke foto’s hebt van de inrichting van je eigen hal dan kunnen we deze zelfs bijvoegen in het artikel. Capella Kincheloe Interior Design: Small foyer hall with exposed brick wall, mirror, butter yellow console table Small foyer hall with exposed brick wall, mirror, butter yellow console table with turned legs, woven storage baskets housing magazines, white horse head lamp with black shade and recycled glass avses. Bekijk het bord HAL INRICHTING van katiavermeulenop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Huis interieur, Huis ideeën en Trappenhuis ontwerp. Of je hal nu klein of groot is, je wil uiteraard een goede eerste indruk achterlaten.


Wij snappen dat als geen ander, dat is ook de reden hebben wij de leukste hal ideeën en gang inspiratie voor je bij elkaar hebben gezocht. Je zal zien dat het mogelijk is om een kleine hal “groots” in te richten en ruimer te laten lijken. Zie hieronder onze tips voor een kleine hal. Geef de muren een lichte kleur. Omdat er vaak al weinig licht de hal inkomt, laat een donkere muur de ruimte kleiner lijken.


Houd de vloer rustig en leg bij een smalle hal de vloer in de breedte om de hal breder te laten lijken. De Lines collectie van Forbo is hiervoor heel geschikt. Voordeur open (fijn, het buitenlicht brandt), voeten vegen, jas aan de kapstok, sleutels in het bakje, schoenen in de kist, tas in de kast.


Heerlijk… we zijn weer thuis. Wij hebben ideeën voor je hal op een rijtje gezet. Spiegel Chiq, bank Zinc, stapelbare manden Taw, plantenpot Groove, kleed Eve (House Doctor).


Hal inrichting ideeen

Een grote en brede hal of gang is natuurlijk altijd gewenst, zodat je er van alles en nog wat kunt plaatsen. Een grote schoenenkast, een garderobekast, eventueel de kinderwagen, noem maar op. Maar een kleine smalle hal hoeft zéker geen ramp te zijn. We hebben hier al eerder laten zien hoe je een smalle hal kunt inrichten. En dat geldt ook zeker voor het trappenhuis dat je naar de bovenverdieping van je woning leidt.


Dat laatste heb je natuurlijk niet in een gelijkvloerse woning, maar een gang of hal is in vrijwel ieder Europees huis te vinden. Voor de gasten die bij jou op bezoek komen, is de gang of hal over het algemeen de eerste ruimte die ze zien. Desondanks krijgt deze ruimte vaak weinig aandacht wat betreft inrichting en dat als belangrijk verbindingsstuk en eerst betreden kamer van het huis.


Hal inrichting ideeen

In het ideabook “Meubeltips voor een kleine hal ” zijn we al even op het inrichten van de hal bij de voordeur ingegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts