vrijdag 22 maart 2019

Prijs sigma s2u allure gloss

Vind sigma s2u gloss als je nu zoekt. Bekijk dan snel ons assortiment! Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Wij kunnen u helpen bij technische vragen en kunnen u tevens kleur- of productadvies geven.


U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Bestel makkelijk online én natuurlijk lekker voordelig via Verfgilde. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is.


Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden.


LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Hout: industrieel behandeld met Sigmalith producten (KVT concept 2) Reinigen en schuren.


Staal: verzinkt staal, aluminium en kunststof. Hoge aanvangsglans en uitstekend glansbehoud. Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken. Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Sigma is de beste aflak die Sigma heeft. Kaal of nieuw gemaakt hout - Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren.


Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. Verf en schildersmaterialen online bestellen voor 14:0 de volgende dag geleverd tegen de scherpste prijs. Het merk staat garant voor een uitstekende kwaliteit door de nieuwste verftechnologie toe te passen. Door de te hoge laagdikte zal de verf erg traag doordrogen. S2U gloss is gereed voor gebruik.


De sikkens XD high gloss is bij deze temperatuur niet te gebruiken. Zoek naar sigma s2u gloss op de nieuwe KensaQ. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. De S2U Allure Gloss is extreem duurzaam, toe te passen vanaf graden, en geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.


Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Met een liter van deze verf bestrijk je ongeveer m2. Vandaag besteld bij Verfpoint.


S2U ALLURE GLOSS sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0°c tot 30°c). Gratis verzending bij bestellingen boven € 5-Bij bestellingen tot en met € 5- bedragen de verzendkosten € 95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts