dinsdag 5 maart 2019

Tegeltjes teksten

Onze drukkerij is gevestigd in Apeldoorn. Wij leveren de persoonlijke tekst tegeltjes binnen werkdag. Je kunt elk tegeltje zelf opmaken, wij drukken er dan jouw tekst op!


Kortom, voor elke gelegenheid een uniek en zeer persoonlijk geschenk! Bekijk het bord tegeltjes met teksten van corriepoort op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Teksten , Grappige citaten en Grappige teksten. Tegeltjes spreuken en cadeaus (klik hier)! Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met alle leuke tegeltjes spreuken welke op het internet te vinden zijn, per categorie hebben wij ze weergegeven. Gemakkelijk in heldere stappen kan iedereen een tegeltje maken.


Op zoek naar mooie jaar spreuken en prachtige jaar tegeltjes ? Een groot overzicht met jaar spreuken, verjaardagsspreuken en jaar tegeltjes vind je hieronder terug. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie spreuk, wijsheid of jaar tegeltje! Maar ook een mooie tekst om een vrouw te feliciteren en cadeau, bijvoorbeeld voor op een verjaardagstegeltje, of een kersttegeltje met bijvoorbeeld een kerstwens.

Veel plezier met het maken van de geweldige mokken met spreuk, foto of logo! De Nederlandse taal zit vol met leuke spreuken, spreekwoorden, gezegdes, gevatte one-liners en allerlei woordgrapjes. Maak je eigen tegeltjeshumor! En deel hem met je vrienden. Je kunt natuurlijk ook zelf een tegeltje ontwerpen naar wens in onze maak-het-zelf categorie.


Personaliseer de tegeltje door jouw eigen spreuk, quote of andere tekst toe te voegen. Daarnaast kun je ook een foto op de tegel plaatsen. Ben je op zoek naar de allerleukste spreuken, tegeltjes en wijsheden? Keramisch tegeltje, gebakken op 2graden Echt keramisch tegeltje met ingebakken teksten en illustraties. Leuk delftsblauw tegeltje om kado te geven bij een geboorte of voor elke andere gelegenheid.


Leuke teksten op Delfs blauw tegeltje Leuke teksten op Delfts blauwe tekst tegeltjes. Voor een verjaardag of een leuk presentje. Deze tekst tegels vallen altijd wel in de smaak. Van een wijsheid tot een grappige tekst u vindt ze hier. Deze grappige teksten zijn doen het altijd goed als cadeau.


Zeker met die leuke teksten uit vroeger tijden. Dat is een tekst die helemaal past bij degene aan wie je het geeft of een tekst die past bij de gelegenheid waarvoor je het geeft.

Je kunt kiezen voor een originele eigen tekst , maar ook voor een van de spreuken hieronder. Kom meer te weten over leuke tegeltjes spreuken hieronder. Eenvoudig in gebruik, de Snelste uurs Levering. Binnen deze categorie kunt u een keuze maken uit verschillende tegeltjes , de tegeltjes zijn genummer het meest populaire tegeltje staat bovenaan, dit is tegeltje nr23. TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto.


Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.


Dat is de reden waarom we zijn vertoon van dit zaak op het moment. We hadden dit beeld op het. Bent u op zoek naar grappige of mooie pensioen spreuken? Leuke spreuken op T-shirts of tegeltjes ? Alle pensioen spreuken op een rij in een mooi overzicht.


Pensioen spreuken op tegeltjes en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts