donderdag 28 maart 2019

Soorten usb

Specialistisch advies nodig? USB kabels van alle merken online! De werking van USB blijft echter ongewijzigd (tot USB -C, red.). Om het voor iedereen duidelijk te houden volgt hieronder een lijst met verschillende soorten USB aansluitingen.


Dit is de standaard USB aansluiting. Via de USB -kabel kan het aangesloten apparaat van voedingsstroom worden voorzien.

A (bij V) en dat is genoeg voor eenvoudige apparaten, zoals een muis. Apparaten die meer vermogen vergen, moeten een eigen voeding hebben. De afkorting USB staat voor Universal Serial Bus.


De vorig jaar geïntroduceerde USB Type-C-poort is dus een nieuw soort fysieke aansluiting. USB aansluitingen worden aangeduid met het type poort (bijvoorbeeld A of micro) en met de snelheid (bijvoorbeeld ). USB Type-C moet de vertrouwde USB Type-A-poort op termijn vervangen. De aansluiting moet bovendien komaf maken met het allegaartje aan Type-B-aansluitingen, zodat ook die op termijn verdwijnen.


Er zijn verschillende soorten USB -sticks. Soorten USB -sticks USB -sticks zijn er in verschillende kleuren en vormen.

Er bestaan USB - sleutelhangers of aan keycords. Kleine sticks, micro USB -sticks, grote sticks, externe harde schijven met een groter geheugen die ook via de USB -poort werken, en ga zo maar door. Nu wordt USB steeds meer gestandaardiseer zodat het gemakkelijker wordt om meerdere apparaten met zo weinig mogelijk verschillende kabels aan te kunnen sluiten. Meer dan 5soorten grappige usb sticks.


Vandaag bestellen morgen in huis. Muziek usb sticks, sport usb sticks, dieren usb. Bijvoorbeeld voor het aansluiten- of opladen van je telefoon, GPS zoals TomTom, Ereader, Digitale Camera of Scanner. De mini USB AB connector is nu officieel onderdeel van de historie, maar de micro USB AB connector neemt zijn plaats in snel tempo in.


Landen zoals China overwegen zelfs om deze connector verplicht te stellen op alle nieuw te verkopen mobiele telefoons. De huidige USB -aansluitingen op computers zijn USB 2. Voor de USB -aansluitingen van 2. USB , oftewel Universal Serial Bus, is gecreëerd zodat diverse soorten apparaten via één soort poort en kabel verbonden kunnen worden. Het oorspronkelijke doel was om informatie uit te wisselen. Tegenwoordig kunnen USB -kabels niet alleen informatie overdragen, maar ook apparaten voorzien van max.


Wordt voor vanalles gebruikt. Vanaf opladen tot gegevensoverdracht tot beeldscherm. Waar de eigenaar nog zelf inpakt.


De USB Y kabel is een handige optie wanneer u een harde schijf aansluit op de computer.

De kabel heeft een extra USB connector zodat u de harde schijf van voeding kan voorzien. Naast de keuze uit lengte kunt u ook kiezen voor het geslacht van de connector: USB male of USB female. Een flash drive een toestel dat kan worden gebruikt om informatie te bewaren in een kleine geheugen chip.


Je kunt de gegevens zowel lezen als overschrijven. USB -C, ook wel bekend als USB Type-C, is geen snellere versie van USB , maar een nieuw soort aansluiting. Tot nu toe hebben apparaten gebruik gemaakt van twee verschillende USB -aansluitingen: type A en B. Een USB -stick of memory stick is een handzaam hulpmiddel om gemakkelijk en snel bestanden mee uit te wisselen, mee te nemen en te verplaatsen. Dit kunnen allerlei soorten bestanden zijn. Denk daarbij aan data als muziek- en videobestanden, digitale foto’s en documenten.


Je sluit een USB -stick op elke pc of laptop aan die over een USB -poort. Alle soorten kabels tegen de scherpste prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts