maandag 4 maart 2019

Plinten met clips

Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.

Kies uit producten vanaf € 395. Plinten tegen de laagste prijzen. Met dit clipsysteem voor europlint zwart stuks van kunststof kun je gemakkelijk jouw europlinten bevestigen. Het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer de clips worden gebruikt op vlakke en rechte wanden om kieren tussen de wand en de plint te voorkomen. Het huis is inmiddels leefbaar, en je vult je vrije tijd steeds vaker met andere dingen dan klussen, met als gevolg dat er een aantal van die klusjes blijven liggen.


MacLean plinten kunnen zowel met als zonder clips gemonteerd worden. Door de speciale infrezing zijn de plinten op verschillende manieren te bevestigen. Door te “clippen”, te lijmen en te schroeven.

Dit alles met dezelfde plint. Met clip : voordeel van clips is dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. Bij montage met bevestigingsclips in combinatie met passende plinten , is de bevestiging niet zichtbaar.


Na het bevestigen van de plintclips hoef je enkel de plint over de clips te schuiven. Voor hoeken hoef je de plint niet meer lastig verstek te zagen. In verband met de komende feestdagen kan de levertijd iets oplopen. De bevestiging clip kan met schroeven worden gemonteerd op een plint , waarna de plinthouder op de bevestiging clip kan worden geschoven.


De plint met bevestigde plinthouder kan vervolgens om een stelpoot worden geklemd. Met deze plinthouder clip zet je plinten stevig vast tegen de keukenpoten, eenvoudig te monteren en voordelig geprijsd! Er zijn verschillende mogelijkheden om de plinten te monteren.


Je kunt ervoor kiezen om ze met montagekit af te kitten, maar sommige plinten bevestig je met speciale clips of je verankert je plinten samen met plintpluggen met een steenboor stevig in de grond of muur. Elke plinten aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige plinten aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. NIEUW - Overschilderbare MDF muurplint leverbaar in diverse modellen en afmetingen, met onzichtbaar bevestiging.


Clips op de wand en de plint schuift er ( met ruimte voor kabels) overheen en klaar! Daar hebben we één setje van gekocht om te testen. Wat blijkt: muur is bikkelhar krijg je met een klopboor bijna geen plug in. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


MDF plint ommantelend met witte folie. Stijlvolle plint met een innovatieve frezing waardoor de plint zowel met als zonder clip te monteren is. Hierdoor kan je je plinten uiterst snel en gemakkelijk plaatsen, maar kan je ze ook terug te verwijderen. Maak je vloer helemaal af door het plaatsen van CanDo plinten. Deze film geeft precies aan hoe je CanDo decoratieve plinten plaatst.


Zo te plaatsen of over te schilderen. Bekijk de wit gegronde plinten. Hieronder wordt uitgelegd hoe u zelf de plinten kunt aanbrengen en hebben wij tevens een instructievideo geplaatst waarin uitleg wordt gegeven hoe u zelf plinten met een kliksysteem kunt plaatsen. MDF- plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. Vochtwerend MDF wordt ook MDF-V3genoemd.


V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts