donderdag 12 mei 2016

Besparing dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Glas van hoge kwaliteit op maat, rechtstreeks uit de glasfabriek.


Zoek naar dubbel glas bestellen op de nieuwe KensaQ.

Gewoon dubbel glas : vervangen wenselijk. Ook als je kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn. Het levert meer comfort op en bespaart energie. Daarbij isoleert u uw woning met dit hoogrendementsglas beter dan met enkel of standaard dubbel glas. Beginnen in woonkamer of keuken Als uw budget het niet toelaat om alle ruiten in uw woning te vervangen voor hoogrendementsglas of dubbel glas , dan kunt u er voor kiezen om er een aantal te vervangen.


Rekentool voor dubbel glas. Vul maten in en bekijk de prijs van dubbel glas inclusief montage. Dat is bijna een besparing van € 4door dubbel glas.

Bovendien heb je door dit isolatieglas minder last van tocht. Onafhankelijke info en tips over de energiebesparing met dubbel glas. Standaard dubbel glas bestaat uit twee platen met daartussen een spouw met stilstaande lucht.


Hoogrendementsglas bevat een metalen coating aan de binnenkant of heeft een spouw gevuld met een edelgas. Hierdoor verhoogt de isolatiewaarde ten opzichte van dubbel glas. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in de zogenoemde Ug-waarde (warmtedoorgangscoëfficient).


Dit is een theoretische benadering. Hoe lager de waarde hoe beter het glas isoleert. Bereken uw besparing - Glas. Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. Doordat je al normaal dubbel glas had (en geen enkel glas ) bespaarde je ten opzichte van enkel glas al €per m² beglazing.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Huur een vakman in om voor u glas te zetten of te vervangen maak nu contact. Besparingen met investeren in dubbel glas.


Het zal duidelijk zijn dat dubbel glas een waardevolle investering zal zijn. Je merkt na het installeren van dubbel glas dat je stookkosten aanzienlijk zullen dalen.

Die voordelen kunnen dermate oplopen dat de investering in dubbel glas snel is terug verdient. Dus vraag jezelf af welke soorten HR- glas er te koop is, wat de kosten zijn en van welke dubbel glas subsidies je gebruik kunt maken. Het is mogelijk om te besparen op je energierekening als je voor isolatieglas kiest. Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning, het glasoppervlak en het soort glas.


Wat is de terugverdientijd van dubbel glas ? Wist u dat van enkel glas naar dubbel glas u al een besparing kan opleveren van euro per maand! Naast een metalen laagje zit er ook een spouw tussen de glasplaten. Bij HR glas is deze spouw meestal gevuld met argon gas.


De dikte van de spouw bepaalt de isolatiewaarde. Driedubbel glas bestaat uit glasbladen en spouwen. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas. De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt.


Je kent dan ook de kosten en besparing van dubbel glas. Vraag offertes en adviesgesprek aan. Met aanvraag via hoe-koop-ik. Offertes aanvragen voor dubbel glas is heel eenvoudig. Zo kun je goed de adviezen, de service en de kosten van dubbel.


Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas , en dubbel glas krik je op tot HR- glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas.


De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts