maandag 23 mei 2016

Den elzen roermond

Een (woon)wereld die je meevoert in prachtig ingerichte lofts, die je inspireert met smaakvolle en vernieuwende collecties en waar je echt advies krijgt. Zo kun je jouw woonwensen waarmaken. Wij zijn gevestigd op Woonboulevard Broekhin in Roermond.


U vindt bij ons concepten als IN. HOUSE, XOOON, DroomDomein. Kom proefliggen op onze matrassen, bedden en boxsprings in.

Beleef het nieuwe wonen bij dé woonwinkel in regio Roermond. Elke Den Elzen klant kan een deskundig interieuradvies. Coaching, trauma, burn-out, mindfulness op maat in Roermond en omgeving: Rens en Marie-Anne den Elzen helpen u graag met een persoonlijke benadering. De collectie is zodanig samengesteld dat élke woonstijl is vertegenwoordigd.


Roermond heeft met Den Elzen een bijzondere woonwinkel die er in slaagt om vernieuwende collecties samen te stellen van een kwalitatief hoog niveau met een betaalbaar prijskaartje. We wandelen het in-store gevestigde Auping Plaza binnen. Dat blijkt Den Elzen exclusief voor Roermond in huis te hebben. Het complete Auping-assortiment is vertegenwoordig van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en smaakvolle overtrekken.


Dat begint bij tevreden medewerkers.

Wij hechten waarde aan een goede sfeer, waarbinnen een open communicatie, collegialiteit en kwaliteit centraal staan. De openingstijden van alle vestigingen van Meubelcenter Den Elzen in Roermond vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. ABS Autoherstel Den Elzen heeft ook vestigingen in Den Haag, Leiden, Gorinchem, Rotterdam Noord en Zoetermeer.


Kennismaken met ons schadeherstelbedrijf in Breda. Bent u op zoek naar zorgeloos schadeherstel? Gevolgen van een aanrijding of een kras op uw auto zijn altijd erg vervelend.


Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig en vertrouwd de weg op kunt. Een deukje of een flinke schade? Op zorgen over autoschade zit u niet te wachten.


Bij ABS Den Elzen bent u snel weer schadevrij. Van grote tot kleine reparaties aan alle merken en alternatieve reparaties, wij bieden compleet schadeherstel. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Levenskunst is de vaardigheid om te leren accepteren wie en waar je bent in je leven.


Op deze manier kun je keuzes maken beslissingen nemen die voor jezelf authentiek een waarachtig zijn. Buro den Elzen maakt gebruik van levenskunst tijdens coaching sessies. Hierdoor kun je het leven en de ander vol (zelf)vertrouwen tegenmoet treden.


In onze showroom vindt u de tijdloze collectie van IN.

XOOON en de comfortabele slaapcollectie van DroomDomein. Den Elzen laat echter weten zich hiervoor NIET aansprakelijk te voelen. Op geen enkele manier willen ze ook maar een beetje ons tegemoet komen. Voor technische ondersteuning of genealogische vragen kunt u contact opnemen met Ron den Elzen.


Cookies - Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Sinds kort hebben wij bij De Elze een trouwe klantenkaart. U spaart voor een flesje huiswijn (volle kaart).


Hieronder vindt u de voorwaarden die hierbij gehanteerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts