donderdag 26 mei 2016

Latex spuitverf

Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Wij hebben bewust gekozen voor een airless verfspuit systeem. Het voordeel van airless latex spuiten is dat de latex verf veel fijner op de wand gespoten wordt en dus een egaler resultaat dan een verfspuit met een compressor. Natuurlijk is het even goed mogelijk om latex te spuiten in nieuwbouwwoningen en –gebouwen.


Hierbij kan er sprake zijn van diverse soorten wanden. Deze worden aangeduid als spuitklare muren, sausklare muren en behangklare muren.

Zie hier een introductiefilmpje van hoe latex laten spuiten in een nieuwbouwwoning in zijn werk gaat. Laat uw muren door ons vakkundig en professioneel spuiten met latex. Wist je dat je met een verfspuitsysteem drie keer sneller verft dan met een verfroller of kwast?


Een slimme manier om je gestucte muur snel en egaal te schilderen. Als je kiest voor latex spuiten, heb je namelijk niet te maken met een zichtbare aanzet van de verfroller of ongelijke kwastvegen. Kortoje bereikt een strakker resultaat in minder.


GAMMA latex verspuitbaar 1x dekkend wit liter is een uitstekend dekkende verspuitbare muurverf. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond dekt deze verf in één laag. Ook de huidige kleur van de ondergrond heeft invloed of de verf in laag dekt.

De verf is geschikt voor het schilderen van alle droge vertrekken binnenshuis en is. Bij het latex -spuiten breng je een forse laagdikte in één keer op, en praat je dus over héél andere volumes dan bij het lakspuiten. Het vernevelgedrag is ook nogal anders. Zelfs al zou je latex acceptabel kunnen verspuiten met de getoonde HVLP spuit, dan zou je nog na iedere baan van een beetje plafond je beker bij moeten vullen, zogezegd. Tevens kunt u nagenoeg alle latex , beits, lak en overige verven verwerken mits er maar geen structuur (vaste delen) inzit.


Er gelden uitzonderingen: Buitenlatex kan alleen verwerkt worden door de Wagner HEA Control Pro 3R en HEA Control Pro 3M. Histor Monodek is een prima latex echter deze laat zich niet goed spuiten. Bekijk de categorie klussen op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? De prijzen liggen hierdoor een stuk lager en het geeft een prachtig egaal resultaat zonder lelijke banen.


Vergeleken met handmatig schilderen is het spuiten van latex zo'n tot goedkoper. Elke wand of muur zal zienderogen opknappen wanneer de vakman in zeer korte tijd de latex verf aanbrengt. Latex muurverf spuiten is voordeliger. Misschien is het afplakken van deur- en raamkozijnen nog wel het meeste werk.


Het spuiten met latex heeft weinig tot geen nadelen. Enkele toepassingen voor LATEX spuiten: Plafond of muren spuiten met een gestucte of bestaande ondergrond. Spuiten van metalen dakbeplating in bedrijfsruimtes.

Veel meters spuiten is goedkoper. Mprijzen van latex verf spuiten. In tegenstelling tot het aanbrengen van verf met een vachtroller is het verfspuiten hiervan met een airless verfmachine vele malen sneller en egaler. De prijzen van latex verfspuiten liggen ook nog eens lager en het eindresultaat van de gespoten wanden of plafonds liegt er niet om.


Boels Rental biedt al jaren de helpende hand aan bouw, industrie en evenementen met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men zonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts