vrijdag 6 mei 2016

Natuursteenstrips voor buiten

Steenstrips voor wandbekleding en gevelbekleding in alle kleuren en soorten! Niet alleen op het gebied van kleurrijke strips en Rocks. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Natuursteenstrips voor buiten

Zowel als gevelbekleding als voor muurbekleding. Bekijk meer ideeën over Gevelbekleding. De strips zijn zelf te plakken en te verwerken op de muur. De Trendia-collectie bevat veel dunne natuursteenstrips , die samengesteld zijn in het zogeheten variformaat ( maten steentjes in het Z-vormige steenpaneeltje ). Dun, handig te verwerken, en invoegen is niet nodig.


Natuursteenstrips voor Binnen en Buiten ! De dunne steenstrips laten zich eenvoudig verwerken. De ongelijkheid in dikte van de steentjes zorgt er voor dat de wand een speels reliëf vertoont. Het 3D-effect geeft sfeer aan de muur. De robuuste look die de steenstrips baksteen creëren, brengen een positieve sfeer in huis met een natuurlijk karakter. Je hebt de keus uit steenstrips met voegen en steenstrips zonder voegen.


Natuursteenstrips voor buiten

Maar natuursteen is hotter dan ooit! En wel in de vorm van makkelijk en snel te plaatsen natuursteenstrips. Deze strips bestaan uit repen natuursteen die volgens een natuurlijk patroon op een paneel verlijmd werden of op netjes voorgekleefd worden. Erg mooi om binnen een accentmuur te creëren.


Of voor een prachtige spatwand in keuken of badkamer. Het aanbod Beltralinea natuursteenstrips biedt een ruime keuze aan strips voor terras, oprit, gevel en wand. De natuursteenstrips zijn een perfecte aanvulling op de vloertegels in natuursteen. Bijna in elke natuursteen bieden wij ook strips aan zodat u creatieve combinaties kan maken. Onze natuursteen steenstrips zijn voornamelijk dunne steenstrips, enkele soorten uitgezonderd.


Natuursteenstrips voor buiten

Ook voor buiten kan je baksteenstrips gebruiken, maar voor een unieke uitstraling kies je voor natuursteenstrips of grijze steenstrips. Zo heeft iedereen zijn benaming voor deze muurbekleding. Grijze steenstrips hebben dan wel een unikleur, maar ze zijn wel in verschillende vormen steen verkrijgbaar. In onze webshop vindt u een groot en uiteenlopend assortiment steenstrips voor buiten en binnen.


Onze producten zijn tevens scherp geprijsd en worden snel geleverd. Je doet best een beroep op een vakman voor het renoveren van je gevel met steenstrips. Dan kan je rekenen op advies op maat en op een correcte plaatsing.


Natuursteenstrips voor buiten

Via de offertepagina kan je prijzen op maat aanvragen bij specialisten in gevelwerken voor het renoveren van je gevel met steenstrips voor buiten. Kijk in onze webshop, bestel een voordelig sample en maak uw keuze. Ook voor bedrijfsmatige afnemers geldt dat wij grote hoeveelheden doorgaans direct uit onze eigen voorraad kunnen leveren. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips.


Zo krijg je een slanke variant die even vorst- en vochtbestendig is als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts