woensdag 18 mei 2016

Groeimeter steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 95. Wij maken groeimeters , klokken en kapstokken van steigerhout geheel op maat en voor wat betreft de decoratie geheel naar uw wens.


Met de groeimeter voor je kind kun je precies bijhouden hoe snel je kleine groeit. Een bijzondere en handige accessoire als deze groeimeter mag op de babykamer niet ontbreken.

Wil je graag een ophanggaatje in de groeimeter ? Geef het aan bij je bestelling. Andere kleuren zijn ook geen probleem! Kies gewoon de gewenste kleur(en) bij de opties.


Stoere steigerhouten groeimeters met naam. Zo kun je precies bijhouden hoe snel je kleine groeit. Leuke, stoere en persoonlijke groeimeter. Als je dit anders wilt kunt je dat altijd aangeven.

Ook mogelijk met verschillende decoraties en vormen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Groeimeter van steigerhout gepersonaliseerd met naam. Steigerhouten groeimeter en kapstok.


We maken mooie groeimeters. De groeimeters maken we van steigerhout. We proberen hem helemaal naar. Leuke stoere groeimeter met alle namen, maten en kleuren beschikbaar. Indien u geïnteresseerd bent in een uniek en op maat gemaakte groeimeter , dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via WhatsApp of per mail.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Een steigerhouten groeimeter met de naam en geboortedatum is een origineel en uniek kraam-of verjaardagscadeau. Het is ook mogelijk om elementen of afbeeldingen van het geboortekaartje hierop te verwerken.


Elementen van het geboortekaartje op de groeimeter ? Een groeimeter gemaakt van steigerhout. De sterren kunnen er in verschillende kleuren op. Je kunt er ook voor kiezen om de geboorte datum er bij op te laten zetten.


Mooie handgemaakte groeimeter - meetlat van steigerhout , zo kun je precies bijhouden hoe je kleintje groeit.

Een mooie accessoire die op de kinderkamer niet mag ontbreken. Een handgemaakte steigerhouten groeimeter Wat persoonlijk een uniek cadeau om te geven! Bekijk het bord groeimeter van lamersangelique op Pinterest. Leuk voor in de kinderkamer om te zien hoe hard uw kind groeit.


Ontdek ideeën over Babykamer. Een blijven origineel cadeau waar u leuk kunt bijhouden hoe snel en hoeveel de kleine groeit. En door het geboortekaartje erop te verwerken kan het bijna niet.


Op zoek naar een groeimeter voor een kind? Bij Wis en Waarachtig vindt u handgemaakte groeimeters met naam. In het eigen atelier worden van steigerhout verschillende accessoires voor in de kinderkamer gemaakt. Een persoonlijk (kraam)cadeau.


Je kunt dan denken aan een kapstok van steigerhout met een tekst, een kapstok steigerhout met naam, naamborden van steigerhout , accessoires van steigerhout , een ster van steigerhout met de naam van het kind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts