donderdag 12 mei 2016

Decubitus kussen rolstoel

Stevige en comfortabele rolstoelen van topkwaliteit tegen lage prijzen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste rolstoel? Neem contact op voor gratis advies. Geen verzendkosten vanaf €100.


Snelle levering, achteraf betalen!

Alles weer zo goed als vroeger. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Een antidecubitus kussen werkt drukverlagend. Deze zitkussens bieden goede ondersteuning, hebben een ademend vermogen en nemen vocht op. Er zijn in principe twee verschillende soorten antidecubitus kussens : kussens om doorligplekken te voorkomen en kussens die worden gebruikt als er al sprake is van een wond.

Heb je last van decubitus van het zitten in je rolstoel ? Maar welke past bij jou en je rolstoel ? En wat kan je nog meer doen om decubitus te voorkomen? Samen met ergotherapeut Marijke Verbeek scoutten we de beste oplossingen, hulpmiddelen en ( rolstoel ) kussens voor je. De afstelling van de rolstoel , alleen bij een goed afgestelde rolstoel werkt een anti decubitus kussen optimaal. Bijvoorbeeld een vlakke zitting, waarop het kussen wordt geleg werkt meestal het beste. Zweet of vocht kan decubitus verergeren.


Daarom is het belangrijk wanneer u incontinentiematerialen gebruikt of snel zweet, zich goed te. Lite Preventief anti- decubitus kussen. Extreem licht in combinatie met een warmte en vocht regulerende hoes. Het leven stopt niet wanneer je in een rolstoel zit,. Als u langdurig in de rolstoel zit bestaat de kans dat u last krijgt van doorzitplekken ( decubitus ). Dit rolstoelkussen is voorgevormd en daardoor voorkomt het doorzitplekken.


Het kussen Intelli-Gel Contour is ontwikkeld om het risico van het ontwikkelen van decubitus te verminderen en te helpen in het genezen van antidecubitus tot de categorie II (EPUAP). Het Intelli-Gel Contour kussen is bedoeld om een bestaand zitkussen in een stoel te vervangen of als zitkussen te gebruiken in alle mogelijke varianten rolstoelen en op harde oppervlakten. Gemiddeld risico op doorzitplekken.


Het kussen vormt zich naar uw lichaam en biedt u zo een optimaal zitcomfort.

Vul uw gegevens in en bevestig uw. Iemand die veel op bed ligt of in een rolstoel zit kan decubitus krijgen. Advies: Wat is decubitus ? Groot assortiment basic rolstoelkussens, traagschuimkussens en gelkussens. Hoe voorkom ik decubitus ? Keuze uit verschillende afmetingen, zodat het kussen perfect in uw rolstoel past. Het kopen van een rolstoelkussen kan telefonisch of eenvoudig online.


Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Op deze website vindt u alle informatie over het persoonlijke maatwerk hoofdkussen. Middels een eenvoudige meting kunt u zelf het hoofdkussen bestellen.


Vandaag bestel snel geleverd. Het Pressure Tex kussen heeft een maximaal gebruikersgewicht van 1kg. Rolstoel Gel kussen - Hoge kwaliteit AD Gel kussen Rolstoel gel kussen van hoge kwaliteit. Het gelkussen werkt preventief tegen doorzitplekken. Uitgevoerd met een afneembare hoes.


Ideaal voor in zowel normale stoelen als rolstoelen. Op de plekken van de huid waar het lichaam op rust, knelt de huid. Als de druk lang duurt kunnen er rode plekken, blaren en wonden ontstaan.


Decubitus is een beschadiging van de huid door druk. Bij kussens is de drukreducerende eigenschap eveneens één van de belangrijke criteria bij de aankoop van kussens. Zitkussens en rugkussens zijn er in allerlei vormen.


Zo past het U-vormige Form Fix kussen zich volledig aan uw lichaam aan. De hoefijzer en ringvorm voorkomen anti- decubitus vanwege de opening in het midden. Dankzij de kussens van het erkende merk Defa kunt u draaien zonder uw rug in te spannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts