dinsdag 31 mei 2016

Dubbel glas of hr++

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!


Groot assortiment dubbel glas op maat.

Vind dubbel glas als je nu zoekt. Gewoon dubbel glas : vervangen wenselijk. Ook als je kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn.


Het edelgas tussen de glasplaten beperkt het warmteverlies nog extra. Hierdoor isoleert deze beglazing keer beter dan standaard dubbel glas. Doordat het warmteverlies in huis beperkt is, hoeft u minder hard te stoken dan bij standaard dubbel glas.


Al ons glas wordt op maat gemaakt. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht.

Bij enkel glas gaat de warmte namelijk veel sneller door het raam verloren. Het is wel belangrijk dat het glas op een vakkundige wijze gezet wordt om optimaal van alle eigenschappen te profiteren. Waar dubbel glas bestaat uit glasplaten met een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden.


Als vanzelfsprekend is ook hier de aanschafprijs van het dubbel glas wel weer iets hoger, maar met een jaarlijkse besparing van maar liefst € 26- ten opzichte van enkel glas , heeft u uw investering al in slechts jaar terugverdiend. Dit kunnen we natuurlijk vertellen maar een rekenvoorbeeld maakt het wel zo concreet. Dan kun je zelf bepalen of je het voordeel de moeite waard vindt. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De spouw is aan de glasranden hermetisch afgesloten. Deze gasvulling voorkomt dat koude lucht binnenkomt en dat warme lucht ontsnapt.


Ga je kozijnen vervangen, kies dan meteen voor triple glas voor nog meer comfort en nog meer besparing! Driedubbel glas bestaat uit glasbladen en spouwen. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas. De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt. Eenvoudig online bestellen.


Hoogrendement glas wordt steeds vaker toegepast. Dit glas is goed voor het klimaat en het wooncomfort.

Daarnaast worden kunststof afstandhouders gebruikt i. Hiermee heeft u minder warmteverlies en vermindering van condens aan de rand van de ruit. Ga je dubbel glas plaatsen, maar kan je niet kiezen tussen de verschillende opties? Het kost misschien een fractie meer dan het plaatsen van normaal dubbel glas , maar dat verdien je snel terug. Deze beglazing wordt door AGC geproduceerd onder de merknaam Thermobel.


De primaire functie van Thermobel is warmte-isolatie. Er hoeft daardoor minder gestookt te worden. En dat levert weer een besparing op de energie en een besparing op de energiekosten. Een goed geïsoleerde woning is ook comfortabeler. Isolerend dubbelglas Isolerend dubbelglas bestaat uit glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden.


Dit komt door de hoge isolatiewaarde van dit soort glas. De condens ontstaat wanneer er een lage buitentemperatuur heerst, samen met een hoge relatieve vochtigheid. Deze situatie ziet u vaak tijdens de ochtenduren in het voor- en najaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts