dinsdag 10 mei 2016

Groothandel bloemisterij

Alflora is dé groothandel in bloemisterij -artikelen met filialen in binnen- en buitenland. We nodigen je graag uit online te shoppen of ons te bezoeken in één van onze filialen. Wij bezoeken bloemisterij , tuincentra, cadeau- en woonwinkels op locatie met onze, altijd goed uitgerustte verkoopwagens. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling met behulp van onze bloemisterij artikelen.


We hebben een keur aan manden, glazen en vazen voor u waar u uw zelfgemaakte bloemstukken in kunt verwerken. Met onze groothandel decoratie maakt u uw winkel nóg aantrekkelijker voor uw klanten!

Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het in de groothandel. Voor al uw bloemisterij benodigdheden bent u bij Wiljan aan het juiste adres! Groothandel bloemisterij online.


Onze overzichtelijke webshop is erg handig. Met uw eigen zakelijke account bestelt u bij onze groothandel uw bloemisterij artikelen eenvoudig online. Bij deze leveranciers vindt u een mooie combinatie van fijne decoratie en robuuste materialen. Van potgron rouwlint, steekschuim en bijstekers tot gereedschap, krammen en draad.


U weet als geen ander hoe prettig het is om tijdens het werk op praktische materialen van hoge kwaliteit te kunnen vertrouwen. Daan Kromhout heeft meer dan jaar ervaring in de levering aan bloemisterijen.

Met kennis van de laatste woontrends weten wij precies waar uw klanten naar vragen. U heeft de keuze uit zo’n 10. Bij Schuitemaker Maastricht vindt u de nieuwste materialen op het gebied van bloemisterij en decoratie. Elk seizoen wordt onze showroom opnieuw ingericht om inspiratie op te doen en om nieuwe creatieve ideeën te krijgen, waarna u de producten in onze groothandel meteen uit voorraad kunt meenemen.


We hebben potten, vazen en manden van verschillende materialen voor het presenteren van bijvoorbeeld een prachtig bloemstuk. Elke werkdag brengt de redactie van de Bloemisterij u via een nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws. Ons bedrijf is centraal gevestigd in Drachten. Wij leveren in een groot gedeelte van Nederland. Koning is gevestigd aan de Atussen Leiden en Hoofddorp.


Op dinsdag zijn wij tot 21. Bij het samenstellen van boeketten en bloemarrangementen moet u blind kunnen vertrouwen op uw materiaal. Dat geldt voor krammen, draad en verpakkingsmateriaal, maar zeker ook voor uw professionele gereedschap.


Floran is er voor de bloemisterij groothandel , tuincentra, kwekerij en opplantbedrijven. Word klant bij TICA en bezoek de stand van Lauco in de blauwe hal. Welkom bij bloemengroothandel SVG-Kapteyn.


Wij zijn dé inkooplocatie voor de bloemendetailhandel. U kunt bij ons terecht voor uw bloemen, planten, decoratie artikelen en verpakkingsmateriaal. Deze inlog werkt alleen als uw account is geverifieerd.


Uw account wordt geverifieerd op het moment dat u succesvol hebt ingelogd op onze website.

Heeft u geen account, maar wel een abonnement? Stuur ons gerust een mail. Via de volgende link kan je de bestellijst voor groothandelaars downloaden.


Deze kan je invullen en doorsturen via e-mail of fax. Op onze site vindt u een groot assortiment van natuurlijke, decoratieve materialen. Wij richten ons op de zakelijke markt waarin natuurlijke decoraties gebruikt worden, zoals bloemisten, decoratiewinkels, galerieën, decorateurs, standbouw, modelbouw en decorbouw.


Een bloemisterij groothandel die weet wat er speelt. FleuraMetz is als bloemisterij groothandel de full-servicepartner voor bloemisten in Nederland en daarbuiten. Als groothandel in bloemen, planten en accessoires heeft u het gemak van een breed en diep assortiment.


Wij telen zowel voor klein- als groothandel en beschikken over een zeer ruim aanbod. In dat geval geef je het best 'Joseph Van Instraat' in. Bekijk ons volledige aanbod.


Volg daarna de rode bordjes ‘Ploeghoeveweg’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts