dinsdag 24 mei 2016

Bamboe raambekleding

Jaloezieen, rolgordijnen, plisses en veel meer. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop!


Wil je je bamboe rolgordijn direct in huis hebben?

Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. QuickFit bamboe klemdrager.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren. De perfect afgewerkte bamboescheuten geven net even dat beetje luxe uitstraling. Iedere ruimte ziet er plotseling een stuk mooier uit.


Onze bamboe raambekleding wordt altijd gratis bij u thuisbezorgd.

Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. De bamboe lamellen van de jaloezie zijn extra licht en vol van houtnerf!


De bamboe jaloezieen geven dan ook een prachtige en natuurlijke uitstraling in huis! Breedte afdeklijst De afdeklijst kan in een door u gewenste breedte gemaakt worden, bijvoorbeeld als u twee jaloezieen naast elkaar hangt maar één afdeklijst hiervoor wil bestellen. Deze unieke houten jaloezie wordt gemaakt van echt bamboe hout. Hierdoor wordt de natuurlijke structuur van het hout behouden.


Met deze bamboe jaloezieën creëer je een warme en natuurlijke sfeer in huis. Het oersterke bamboe geeft uw interieur een moderne en warme uitstraling. Bamboe hout is sterk, dun en licht.


Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in een matte afwerking en natuurlijke tekening van het hout. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Raambekleding online bij LIDL. Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online.

Als zo’n hangstoel niet in jouw tuin of op jouw terras past, kun je natuurlijk ook kiezen voor bamboe tuinstoelen of een fijne ligstoel. Hang een rolgordijn van bamboe voor je ramen en deze toon is in een handomdraai gezet! En dat zonder duur vliegticket. Met een bamboe rolgordijn ben jij het hele jaar door omringt door tropische warmte!


Het materiaal waarvan de bamboe gordijnen word gefabriceerd is afkomstig van verschillende natuurlijke materialen: bamboe , riet en jute, waaruit prachtige vormen worden gevlochten. Kwantum, daar woon je beter van! Deze zijn verkrijgbaar in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm. Houten jaloezieën gemaakt van bamboe zijn helemaal van deze tij duurzaam, en niet meer weg te denken uit de toonaangevende vakbladen. De levertijd is op dit moment ongeveer werkdagen.


Topjaloezieën levert bamboe jaloezieën op maat, het enige wat we van u nodig hebben zijn de benodigde afmetingen. Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers. Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer!


Bij Praxis kun je niet alleen de kaarsrechte rails kopen, maar ook verschillende gordijnbochten om je raambekleding precies op te hangen zoals jij wilt. Heb je kant en klare overgordijnen op het oog? Vaak zijn dat ringgordijnen of lussengordijnen.


Je hangt ze aan een van de vele gordijnroedes die we voor je hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts