donderdag 5 mei 2016

Natuur behangpapier

Jouw persoonlijke interieur - Design van Photowall. Kwaliteit – op maat gemaakt. Puur natuur - in groot formaat en in prachtige kleuren. Behangpapier tegen de laagste prijzen.


Het fotobehang van Wall-Art biedt de mooiste uitzichten over fantastische landschappen, exotische dieren, spectaculaire natuurwonderen en zuivere, zalige natuur direct in huis. Met het fotobehang in het thema natuur creëer je een sfeer in huis van ruimte en rust.

Tover de kamer om in een natuurlijk landschap met een fotobehang van natuur en landschappen. Bekijk de uitgebreide collectie. Gratis verzenden vanaf €50! Alle prijzen worden getoond inclusief BTW.


Op zoek naar Landschap natuur fotobehang? Natuur Geïnspireerd door de grandeur van de natuur heeft behang de mogelijkheid om een kamer naar nieuwe hoogtes te brengen. Een nieuw bloemen behang aan de muur?


Of misschien een ander mooi natuur behang?

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Maar versturen behangpapier naar België, Duitslan Engelan Frankrijk en Spanje. Zoek je Natuur behangpapier ? Fotobehang Natuur - Wisselt u graag van decoratie? Neem de natuur mee naar huis en geef uzelf over aan de kracht van het landschap en de natuur.


U heeft vast wel eens dat adembenemende gevoel ervaren wanneer u zo iets moois zag, dat u dacht dit zou ik wel als uitzicht willen hebben. Wacht daarom niet met het herbeleven van deze momenten en breng ze met u mee naar huis. Schiterend fotobehang met je eigen foto?


Bestel het direct online, Repro. Esprit behangpapier met unieke kleuren en gewaagde patronen voor jong en oud. Met de fotowanden van National Geographic en Komar haalt u de natuur direct uw kamer binnen. Ben je op zoek naar een prachtig fotobehang van een bos?


Breng bossen en bomen, kortom een stukje natuur in jouw interieur. Ons behangpapier is krasvast en afwasbaar. Het vliesbehang behoudt ook jarenlang zijn kleurechtheid.


Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken. Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang.

Echt mooie bossen op onze verschillende fotobehangen brengen zoveel schoonheid in je kantoor of huis. Ze brengen een gevoel van vluchten van de drukte van alledag en naar de natuur ga Lees meer an vanuit je luie stoel. Dat doen onze hout-fotobehangen. Enerzijds is er fotobehang met beklijvende beelden van natuur of steden.


Anderzijds kan je ook opteren om met fotobehang de illusie te creëren van bepaalde materiaalsoorten. In bovenstaand voorbeeld bootst het behang steigerhout na. Dankzij de hoge kwaliteit van het papier valt het niet onmiddellijk op dat het slechts gaat om behangpapier. Eenvoudig online bestellen.


Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts