vrijdag 13 mei 2016

Bloomingville kapstokhaak

Bloomingville kapstokhaak

Kwaliteit voor de beste prijs! Bekijk de nieuwe collectie van Bloomingville online bij de Bijenkorf. Kapstokken voor elke ruimte. Op zoek naar een originele kapstokhaak ? Dan is deze kapstokhaak in de vorm van een ananas van het merk Bloomingville een goede keuze. De haak is gemaakt van metaal in een gouden kleur.


Bloomingville kapstokhaak

Deze set van vrolijke kapstokhaken is van het merk Bloomingville Mini. De kapstokhaakjes hebben de vorm van een beertje en een slak. Handig om kinderkleertjes aan op te hangen en ook nog is leuk als decoratie in de kinderkamer! Afmetingen (lxhxb): 10x10x7.


Dit merk heeft een uitgebreid assortiment van woonaccessoires en meubels. De Bloomingville stijl is te omschrijven als een mix van ruwe materialen met een duidelijke Scandinavische twist. Shop de producten van Bloomingville online bij wehkamp. Ontdek de Bloomingville -collectie vandaag nog.


Bloomingville kapstokhaak

Gratis bezorging vanaf 20. Je wil jouw interieur immers een bepaalde uitstraling geven en daar horen ook bepaalde kapstokhaken bij. Deze kapstokhaken zijn reuze handig en vaak ook heel decoratief.


Het Deense Bloomingville is helemaal volgens de Scandinavische woontrend. De Scandinavische invloeden herken je goed terug in de Bloomingville collectie. Van opvallende vazen en grafische vloerkleden tot stijlvolle meubels en hippe waxinelichthouders.


Bloomingville kapstokhaak

Ook erg trendy op dit moment: de lijsten met diverse inspirerende teksten. Bevestig dan een paar van die hippe rvs wandhaken aan de muur. Wandkapstokken en kapstokhaken , waar kies je voor?


Online een kapstok bestellen? Bekijk alle staande kapstokken of die voor aan de wand. Breed Bloomingville assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis! Webshop voor Bloomingville - duizenden tevreden klanten.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. De kledinghaken zitten op verschillende hoogtes. Hou je huis netjes en opgeruimd met deze metalen kapstok van Bloomingville. Dit geeft de kapstok een speels effect.


Wij hebben een mooie collectie haken en zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden. We hebben haken van de deense merken House Doctor, Bloomingville en Madam Stoltz, maar ook van een aantal andere merken uit binnen-en buitenland. Iedere maand hebben we weer nieuwe leuke producten in de webshop. Naast een staande kapstok of een deurkapstok kun je ook gebruik maken van kapstokhaken om spullen op te bergen.


Ga voor speels met kapstokhaken. Op een werkplek, in de slaapkamer of een kleine hal kan een kapstokhaak voor meer opbergruimte zorgen en door meerdere kapstokhaken op te hangen, creëer je creatieve patronen en lijnen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts