woensdag 11 mei 2016

Kussen 50 x 60

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Ruim assortiment online bestellen! Kom naar de winkel of bestel online!


Vergelijk zitzakken vanaf €150. Voor de laagste prijs op Beslist.

Creëer een speelse uitstraling door een kussen met een patroon, een effen kleur en andere stof te kiezen. Duurzaam geproduceerd katoen. Kussenslopen koop je eenvoudig online bij bol. Al onze kussenhoezen zijn gemaakt van 1 duurzaam katoen. Heerlijk zacht, luchtig en de productie ervan verbruikt minder water en minder bestrijdingsmiddelen.


Er komt dan automatisch bij de prijs en uw kussen wordt extra stevig opgevuld. De levertijd kan een dag langer worden. Dit materiaal is van zeer hoogwaardige kwaliteit, afkomstig uit Europa.

De tijk is gemaakt van 1 donsdicht katoen. Het kussen is medium stevig en geschikt voor de rug- of zijslaper. Hoofdkussen Duo Virgo is een stevig en vochtregulerend hoofdkussen.


Dit mooie effen zwarte kussen is gemaakt van katoen en polyester, deze combinatie zorgt voor een goede vocht- en lu. Deze kussens bieden dan ook voor maximaal. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Op naar woonwarenhuis OTTO.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Grote keuze in meubelkussens! Hier vind je wat jij zoekt! Een kussen voor jonge kinderen moet natuurlijk goed en frequent wasbaar zijn. Je stopt een kussen gelukkig eenvoudiger in de wasmachine dan een dekbed.


Het wassen kan over het algemeen op een temperatuur van graden. Zo weet je zeker dat het kussen van je peuter weer helemaal schoon en fris terug kan in het ledikant. Dit hoofdkussen 50xis het kleinste van de twee formaten kussens die we in onze webshop verkopen. Dit formaat is heel geschikt voor kinderen vanaf een jaar of tot 3.

Het speciaal voor kinderen ontworpen hoofdkussen heeft naast een aangepast formaat ook een lager vulgewicht dan een kussen voor volwassenen. Hoogste kwaliteit Gratis retourneren Achteraf. Om het kussen mooi te houden, kun je het beste het kussen iedere ochtend even opkloppen. Let op: biologisch wollen kussens zijn niet wasbaar dus gebruik bij vlekken groene zeep, eco. Bied mee bij VakantieVeilingen en win dit hoofdkussen met korting.


Met ons ruime assortiment aan sierkussens geef je alle kamers in je huis een fleurige uitstraling. Bij fonQ vind je verschillende soorten kussens en kussenhoezen om sfeer te creëren en om daarnaast comfortabel te zitten. Prachtige kussens voor op de bank, speciale stoelkussens maar bijvoorbeeld ook om speels op de grond te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts