vrijdag 13 mei 2016

Momo kinderwekker

Alle merken kinder wekker. Deze kinderwekker gaat op AAA batterijen, niet inbegrepen. Met de Babyzoo kinderwekker leer je je kindje op een acceptabele tijd zijn of haar bedje uit komen.


Natuurlijk als ze nog erg klein zijn en in een ledikant slapen kunnen ze ook papa of mama roepen. Met deze kinderwekker van Alecto leert je kindje een goed dag- en nachtritme aan.

De Alecto slaaptrainer helpt je kindje. Heel eenvoudig door een zonnetje of maantje te tonen met een oranje of blauw licht. Het besef van tijd wordt hiermee op een. BabyZoo werkt op dit moment met drie producten: de sleeptrainer, het nachtlampje en muurstickers met licht.


Aapje Momo sluit zijn ogen wanneer jouw kind in bed ligt en opent zijn ogen op de door jou ingestelde tijd. Je kind gaat samen met Momo slapen en mag opstaan als Momo ook wakker is. De slaapwekker heeft de vorm van een aap.


Deze sluit zijn ogen tegelijkertijd met je kleine.

Stel de wektijd en het volume handmatig in. Als je wilt dat je kind doorslaapt, zet je het volume helemaal uit. Gebruik de kinderwekker ook als nachtlampje. Ken je deze Kid’Sleep slaaptrainer al?


De KidSleep Moon geeft met een verlicht plaatje aan of het al tijd. Je fluisteren: Ssst, Momo gaat nu slapen, druk op de knop en de ogen gaan dicht. Wees stil nu anders kun je hem wakker maken.


Pas als Momo zijn ogen opent, is het tijd om wakker te worden! Bij het slapen gaan vertel je je kindje dat aapje Momo gaat slapen. Pas als aapje Momo weer haar ogen opent mag je uit bed. Het is een superleuke kinderwekker. Als je kindje wat groter is dan kun je de Babyzoo kinderwekker meer als echte wekker gebruiken, hij maakt dan op de wektijd leuke junglegeluiden.


Bij kleinere kinderen zet je dit. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct.


Momo is een analoge klok, digitale klok, kan volledig handmatig ingesteld worden én heeft een alarmfunctie.

Slaaptrainer en kinderwekker Momo de aap te koop. Nu in de aanbieding van € 4voor € 395! Een slaaptrainer leert je kindje aan een regulier slaapritme te wennen. De kinderwekker geeft papa en mama de gelegenheid in het weekend ook een uurtje langer uit te slapen.


Kinderwekkers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij geluid en licht instelbaar zijn. Sommige kinderwekkers houden je kindje nog wat bezig terwijl hij in zijn bedje ligt, zodat het zich niet gaat vervelen. Met een slaaptrainer kan je je kind ook tijdsbesef bijbrengen. Geruisloos, zodat je peuter er niet onnodig wakker van wordt.


Grootste aanbod kinder wekker online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts