vrijdag 6 mei 2016

Serax design

Bekijk de nieuwe collectie van Serax online bij de Bijenkorf. Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Ruim assortiment online bestellen! Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie. Objecten om te ervaren, te delen en te.

Analytics and customisation cookies are anonymous and are used to measure the performance of our website and improve the experience for visitors in general. Bij Serax is het doel het wonen aangenamer maken door de creatie van karaktervolle en betaalbare design sfeerproducten. In SERAX LIVING-shop design webshop vindt u de Marie-serie, de simplistische design objecten van Studio Simple ontworpen door het designersduo Ann Vereecken en Jeroen Worst en de exclusieve design collectie van Antonino.


Artikelen van Serax Design koop je eenvoudig online bij bol. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Serax meubels en verlichting Design meubels, verlichting, accessoires en meer! Flinders is official Serax dealer Altijd de beste prijs Gehele Serax.


Serax begon eerst met een serie bloempotten maar al snel groeide dit uit tot een breed assortiment aan decoratie artikelen.

Serax staat voor stijlvol en tijdloos design. Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media. De mooiste design Serax design meubelen vergelijk en koop je via Meubelwebshop.


Bekend van onder andere de ‘Cactus Vase’ is Serax een familiebedrijf wat altijd opzoek ik naar samenwerkingen met opkomende en gevestigde ontwerpers die allemaal één ding gemeen hebben: passie. Alle collecties van Serax hebben als doel interieurs te creëren die gelukkig maken en het geven van persoonlijkheid aan je huis. In het assortiment van Serax ligt de focus met name op verlichting en meubels.


Bij dit merk weten ze als geen ander hoe ze een woning kunnen omtoveren tot een fraai geheel en wel met een persoonlijke touch. Serax Het Antwerpse bedrijf Serax zag het levenslicht in de bloemistensector, maar is tegenwoordig uitgegroeid tot veel meer dan dat. Serax is een internationaal designplatform dat grote en kleine ontwerpers met elkaar in contact brengt en op die manier een uitgebreid aanbod aan tafeldecoratie tot stand heeft gebracht. Bekijk het bord serax van bietinidesign op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Interieur, Betonnen meubilair en Kruk groen. Originalware Top-Auswahl Versand gratis. Het bedrijf focust in zijn ontwerpen op functioneel en toegankelijk design. Dit is de Serax Mirror C spiegel.


De Serax Mirror C spiegel heeft een lengte van centimeter en een breedte van centimeter. De hoogte is centimeter. Deze spiegel is ontworpen door Marie Michielssen.


De nieuwe designs uit de Potteries collectie bieden een gevarieerd aanbod met unieke kleuren, texturen en materialen.

Eigenschappen die kenmerkend zijn voor de eigenzinnige en hedendaagse stijl van Serax. Gratis bezorging NLBE. Vernieuwend en toegankelijk design maken, dat is wat Serax doet.


Inmiddels bestaat de collectie naast vazen en potten ook uit servies, verlichting, textiel en kleine meubelen. Serge en Axel begonnen met bloempotten, maar dit groeide al snel uit tot een compleet assortiment decoratieartikelen. Innovatief, vernieuwend en bovenal betaalbaar design op het gebied van interieurdecoratie en producten voor bloemisten.


Een stijlvolle interieurzaak met tijdloze en hedendaagse meubels en accessoires, aan democratische prijzen. Dankzij de tijdloze stijl van de meubels, kunnen deze geïntegreerd worden in zowel moderne als klassieke interieurs en is Bietini Design een adres voor alle leeftijden en stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts