woensdag 18 mei 2016

2 Componenten bootlak

2 Componenten bootlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop.


Een component lak is gemakkelijk te gebruiken, omdat u geen rekening hoeft te houden met verhoudingen van componenten. Van Hydrant tot Jotun jachtlak: de components producten. Bij een component jachtlak maakt u gebruik van twee verschillende vloeistoffen. De verf of lak (vaak A component genoemd) en een verharder ( component B).


Liter uitstrijkvermogen ca 10m² per liter Eigenschappen Zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. DD Lak is onderdeel van het Double Coat verfsysteem van De IJssel Coatings.


2 Componenten bootlak

DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, en heeft een langdurig glansbehoud. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. In deze video vertel ik je het verschil tussen een componenten lak en een componenten lak en wat de voordelen zijn. Er zijn vele opties en keuzes wat betreft bootlak.


Zo kunt u kiezen tussen een 1- componenten bootlak of een 2-componenten bootlak. Daarnaast is de prijs scherp, u krijgt zeker waar voor uw geld. Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. Voor de grotere opervlaktes advisren wij de roller.


Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Het product biedt een goede slagvastheid en hechting. Bovendien is de coat overschilderbaar met alle soorten verven, zowel één- als - componenten. Het is dankzij de mechanische hechting bovendien niet nodig om de coat eerst te schuren. DD lak is een zeer krasvaste - componenten polyurethaan lak.


Oorspronkelijk ontwikkeld voor boten maar ook zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld het aflakken van polyester, epoxy of metalen ondergronden. Tevens vindt u hier ook alle nodige accessoires en primers voor optimaal resultaat. Klassieke 1-componentlak op alkyd-basis is mogelijk lastig. Met 1- component Polyurethaanlak als basis is het geen probleem. Maak kennis met onze producten voor vezelversterkte kunststoffen en ons assortiment van twee componenten coatings en lakken voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud!


Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van coatings en materialen voor bescherming en verfraaiing vindt in De IJssel Coatings de partner bij uitstek. Epifanes staat bekend om de ruime kleurkeuze. Een blanke lak van twee componenten bestaat uit verf met een bindmiddel van een speciale chemische compositie (meestal Epoxy).


2 Componenten bootlak

Door het toevoegen van verharder start een chemische reactie die ervoor zorgt dat er een harde, duurzame filmlaag ontstaat. Meestal zijn mastiek verven op basis van epoxy. Door zijn zeer hoge dekkracht, lange glansbehoud en duurzaamheid is het een jachtlak waarmee u een hoogwaardig eind resultaat behaald. De verf is te verkrijgen in kleuren die te verwerken zijn met kwast, roller en spuit. En deze lak kan bijna overal overheen.


Wil je de meest slijtvaste dan is dat bijvoorbeeld: Trae Lyx projectlak, dit is een componenten lak die over de meeste soorten onderlagen kan. Een component versie is ruimer toepasbaar echter iets minder slijtvast, maar zal als het goed is ruim voldoende moeten zijn. Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland!


2 Componenten bootlak

Bijna iedereen die wel eens op zoek is geweest naar een componenten coating is wel eens de aanduiding epoxy coating, of epoxycoating, tegengekomen. Epoxy is namelijk één van de belangrijkste grondstoffen in heel veel coatingsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts