donderdag 12 mei 2016

Rolgordijn in cassette

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel Cassette rolgordijn bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 400. Goedkoper Dan In De Winkel.


Een rolgordijn in cassette heeft altijd méér klasse.

Daarnaast sluit een cassette aan de bovenzijde beter af en wordt een rolgordijn minder stoffig. Raamdecoratieshop kiezen uit ronde of rechte cassettes met of zonder design uitvoering. Elegant rond of modern vierkant.


Deze vervormen niet en behouden hun oorspronkelijke kleur, ook wanneer ze dag in, dag uit aan zonlicht worden blootgesteld. Er is een ruime keuze in kleuren, zowel effen als met een patroon. Het rolgordijn met mini cassette is perfect voor kleinere ramen. Het fijne aan het rolgordijn met het cassette systeem is dat je ze eenvoudig monteert. Je plakt de cassette op het kozijn zonder dat je hoeft te boren of te schroeven.


De ideale oplossing voor kunststof kozijnen.

Een standaard rolgordijn sluit met het kantelen of kiepen niet meer aan het raam aan. Dat komt door het ontbreken van de zijgeleiding. Met cassette rolgordijnen met zijgeleiding is dit probleem verholpen. Het duo rolgordijn met mini cassette heeft een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling. De rol van het gordijn is weggewerkt in een cassette en de twee zijgeleiders zorgen ervoor dat het gordijn meebeweegt met het raam.


Dit rolgordijn is standaard voorzien van een cassette en geleiders. Dit verduisterende rolgordijn heeft een 1 verduisterende stof en een slanke cassette. Hierdoor is dit rolgordijn ideaal voor kleine en draai- kiepramen. Je kunt het rolgordijn boren, plakken of klemmen. De zilverkleurige achterzijde zorgt voor verduistering en warmte reflectie.


Of bezoek één van onze winkels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Een wereld vol mogelijkheden.


Fakro Verduisterend rolgordijn in cassette : ARF (standaard handmatige bediening) Het verduisterend rolgordijn is gemaakt van een elegante, eigentijdse stof.

De zijgeleiding zorgt voor verduistering van de ruimte. Dit model wordt uitgevoerd met een cassettemodel (afmeting cassette 1mm diep x 1mm hoog exclusief de zichtbare aluminium onderlat van 14mm ). Houdt je van een rolgordijn dat minder snel stoffig wordt of qua uitstraling beter bij je inrichting moet aansluiten. Kies dan voor rolgordijnen in een cassette. We bieden zowel afgeronde als rechthoekige cassettes aan in maar liefst zes kleuren. Bijkomend voordeel is dat de rolgordijnstof in een cassette iets breder is.


Cassette en verwisselbare stof Het Bloc Premium rolgordijn is een ongewoon rolgordijn met een cassette. Dankzij de cassette ziet het er strak uit, of het nu open of gesloten is. Uniek aan dit rolgordijn is dat de stof verwisselbaar is. U kunt bij ons een vervangende stof bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen.


Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!


Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts