vrijdag 6 mei 2016

Grote tuinspiegel

Acryl, Gotische en Illusiespiegels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Tuinspiegel bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 300. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Grote spiegels, kleine spiegels, rond of vierkant, met een houten lijst of strakke design rand: er is altijd een spiegel die past in jouw interieur.

Een tuinspiegel geeft een instant boost aan je tuin. Of je nu een grote of kleine tuin heb, het effect van een tuinspiegel is altijd groots. Net zoals in huis geven spiegel een gevoel van ruimtelijkheid. En dat is precies wat een tuinspiegel doet omgeven door bloemen, planten en bomen, een tuinspiegel maakt je tuin optisch veel groter! Creëer de illusie van een grote tuin met een tuinspiegel van Primrose - dé trendsetter in tuinieren.


Wij hebben het grootste aanbod! Kom ook eens ‘n kijkje nemen in. Extra grote booglamp in staal met grote aluminium kap.


Voorzien van enigszins afgeplatte aluminium bol met openingen aan de bovenzijde waar diffuus licht uitstraalt.

De vloerlamp wordt geleverd met een voetschakelaar. Een voetdimmer kunt u eventueel mee. Onze grote wandspiegels zijn verkrijgbaar in vele maten!


Een andere geweldige categorie uit onze topcollectie spiegels bevat de moderne en de extravagante spiegels. Dit zijn beiden spiegels van een hele andere slag, die een mooi contrast bieden met de klassieke spiegels. Mooie en grote spiegels hebben voor vogels hetzelfde effect als schone ramen. Goedkope spiegels: de mooiste wandspiegels en passpiegels.


Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Vind hier je passpiegel, houten spiegel of. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie.


Spiegels komen overal in huis van pas. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Bloom Zitting Fresco 2stuksDeze set van Bloom bestaat uit zittingen.


De grote zitting wordt gebruikt in ligpositie vanaf de geboorte tot ongeveer maanden. Vanaf dan gaat het verhoogzitje geïnstalleerd worden in de eetstoel en wordt er gebruik gemaakt van de kleine bekleding. Hieronder volgen een paar tuinspiegel tips: Romantische (neppe) doorkijkjes.


Een spiegel is geplaatst in een luikje of raamkozijn en geeft het idee dat je naar een extra tuin achter je tuin kan kijken.

Het optisch vergroten van je tuin door het strategisch plaatsen van een grote wandspiegel. Bij deze onbewerkte stoere spiegel zijn alle lasnaden zichtbaar. De tuinspiegels van Glasbestellen. Onze spiegels hebben een roestvrije laag waardoor de spiegel minimaal jaar niet zal verweren.


Oftewel, u kunt veel langer genieten van een mooie spiegel in de tuin. Deze tuinspiegel is een grappige, mooie toevoeging aan jouw tuin. Hij is geschikt voor alle tuinen en kan worden gebruikt om een bepaald punt in jouw tuin te benadrukken, doordat het in de spiegel wordt gereflecteerd. Je kunt de tuinspiegel ook gebruiken om licht toe te laten in een donkere hoek. Plexiglas is een lichtgewicht materiaal, het is daarom geen probleem om een grote tuinspiegel te maken voor aan een schutting.


De spiegel wordt niet snel te zwaar. Het laatste en niet onbelangrijke pluspunt is de prijs, een acrylglas spiegel voor buiten is een stuk goedkoper dan gewoon glas. Houten tuinspiegel met twee deurtjes.


De deurtjes kunnen gesloten worden. Voor een langere levensduur bij gebruik buitenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts