dinsdag 10 mei 2016

Kussensloop maken

Bestel Nu en Bespaar met dit Aanbod! Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Als je nog niet zo lang naait, is het maken van kussenslopen een goede oefening.


Aan de achterkant maken we een envelop-opening.

In deze video laat ik je zien hoe je heel gemakkelijk, en zonder naaimachine, je eigen kussensloopjes kunt maken ! We hebben voor kussensloop lappen stof nodig van dezelfde grootte. Speld het voorbeeld- kussensloopje vast op je mooie lap stof. Kussensloop maken zonder naaimachine. Knip eromheen, ongeveer een halve centimeter van het voorbeeldje af.


Kort en bondig, doch met veel details uitgelegd. Ben je die saaie hoofdkussen(s) op jouw bed ook zat? We laten je graag kennis maken met de mogelijkheid tot een kussensloop bedrukken.

Een overtrek voor een hoofdkussen bedrukken is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau om te geven, maar minstens zo leuk om te krijgen. Bekijk snel wat we voor jou kunnen betekenen. Maak nu uw eigen kussensloop met foto tegen de laagste prijs!


Het drukwerk is volledig gratis bij ons en er komen geen kosten meer bij voor het maken van een kussensloop met foto! Verras nu iemand met een originele kussensloop met foto! Een kussensloop met eventuele inhoud is bij ons te bestellen voor een lage prijs. Ik had namelijk al een tijdje mooie stof thuis liggen, die ik besteld had om kussensslopen voor onze bank te maken.


Omdat ik het inzetten van een rits nog niet echt aandurfde, maar de kussenslopen wel graag zou kunnen wassen als dat nodig is, koos ik voor kussenslopen met overslag (wordt ook wel eens hotelsluiting genoemd). Geen gedoe met een sluiting dus nog! Kom naar de winkel of bestel online!


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Als origineel cadeau-idee kun je nu ook kussens laten bedrukken. De mogelijkheden zijn grenzeloos: Een fotokussen als house warming-cadeau geeft de nieuwe woning kleurige accenten.


Een kussen met opdruk van je liefste om mee te knuffelen in eenzame uurtjes. Het bedrukken met een foto is een fantastisch idee voor bijvoorbeeld een huwelijks geschenk. Je hebt binnen de kussenslopen de keuze uit verschillende materialen, verschillende afmetingen en uiteraard verschillende kleuren en dessins.

Een andere manier om zelf een kussen persoonlijk te maken , is met silhouetten. Plak silhouetten van jezelf, een leuk voorwerp of een grappig figuur zoals een konijn op een mooi sierkussen. Print het uit op strijkpapier of teken hem op strijkvelours en strijk dit op het kussen, zo krijg je een prachtige kussensloop met silhouet of een knuffelkussen.


Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed. Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. De kussenslopen passen goed bij onze hoofdkussens.


Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts