donderdag 5 mei 2016

Sneldrogende topcoat

Sneldrogende topcoat

Top coat geeft langdurige bescherming en mooie glans. Tevens verzegelt onze TOPCOAT perfect verschillende soorten nail art, zoals nail art steentjes (rhinestones), FIMO, nagelstickers, nail art tape, nail art inlay. De upperclass collectie bestaat uit kleuren vol pigment en een speciale topcoat voor een sneldrogende high gloss finish. LED- of UV-lamp uitgehard te worden.


De lakfinish houdt, net als een professionele gelmanicure behandeling, tot dagen. Ontmoet essie’s kampioen in sneldrogende glans: good to go! Professionele kwaliteit zoals in de nagelsalon. Sneldrogende top coat om snel weer ‘on the go’ te zijn. De sneldrogende top coat brengt een beschermende, hoogglans finish op de nagel aan als laatste onderdeel van de manicure.


De sneldrogende Catrice Super Dry Gloss Top Coat leg de kleur van je nagellak binnen enkele seconden vast op je nagels. De topcoat versterkt de glans en zorgt voor een langhoudende kleur. Dit product is vegan en vrij van parabenen. Goedkoop is de RapiDry niet, toch zal ik rap een nieuwe halen als deze op is want het is mijn meest geliefde sneldrogende topcoat.


Sneldrogende topcoat

Op reis heb ik dan ook altijd een mini versie mee, super handig! OPI RapiDry sneldrogende topcoat kost € 1(15ml) en is te koop bij de OPI verkooppunten. Tegenwoordig zijn sommige topcoat -verven ook voorzien van UVA- en UVB-bescherming. Het helpt je nagels om beschermd te blijven tegen beschadiging door de zon. Hier is onze lijst van Top Top Coat nagellakmerken: 1. Sally Hansen Diamond Flash sneldrogende toplaag 1ml:.


Deze sneldrogende topcoat van Couleur Caramel breng je aan na een gekleurde lak om het drogen te versnellen en de kleur langer te behouden. Een sneldrogende topcoat is voor mij onmisbaar. De tijden dat je je nagellak een halfuur moest laten uitharden, zijn allang voorbij.


Sneldrogende topcoat

Al een poos gebruik ik Seche Vite, zo’n beetje de holy grail voor veel nagellakliefhebbers. Een groot nadeel van Seche Vite vind ik alleen dat ‘ie erg gauw dik wordt en niet meer goed smeerbaar is. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een topcoat kan dus gezien worden als een extra laagje. Het extra laagje beschermd de nagellak en geeft meer glans aan de nagels.


Er zijn verschillende soorten topcoats zoals krasvrije-, sneldrogende -, anti-chip-, en matte topcoat. Breng een glanzende, sneldrogende topcoat aan om je nagels te helpen drogen. Wanneer de laatste laag droog is breng je een gelijkmatige, lichte laag topcoat aan van je nagelriem tot aan de punt van je nagel. Gebruik een sneldrogende topcoat.


Met een topcoat voorkom je ook dat je nagellak afbladdert. UV top coat is een sneldrogende topcoat voor onder een UV-lamp. Nagellak blijft door deze topcoat weken zitten!


Gelakte nagels zien er verzorgd en zomers uit maar het laten drogen van vers gelakte nagels kost soms best wel erg veel tijd. Tijd die ik soms niet heb en daarnaast ben ik ook nogal ongeduldig van aard. Dit is een sneldrogende topcoat.


Sneldrogende topcoat

Natuurlijke, 10-Free formule voor een gezonde, veilige en verantwoorde nagelverzorging. TopCoat is een topkwaliteit spuitbus verf. Het product kan het best omschreven worden als een zeer hoogwaardige, sneldrogende industriële coating. Caption zegt twee tot drie keer langer te blijven zitten dan gewone nagellak. In mijn geval is een lak vaak na één dag al gehaven dus alles wat langer dan twee dagen mooi blijft is winst.


Topcoat sneldrogende aflak. Productomschrijving: Synthetische Aflak Hoogglans, heeft zeer goede eigenschappen. Voor machines, Industriële OEM en reparatie, eenvoudig.


ORLY In A Snap is een sneldrogende topcoat en voorzien van UV bescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts