dinsdag 10 mei 2016

Roltex dienblad

XXL Korting - Alles op Voorraad! Grote collectie dienbladen vind je hier! Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken. Dienbladen tegen de laagste prijzen.


Roltex dienblad

Vandaag bestel morgen in huis. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Waarmee kunnen we u helpen? Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli.


Roltex - melamine dienbladen. Hulp nodig bij het bestellen? Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De dienbladen zijn gemaakt van kunststof waardoor deze praktisch onbreekbaar zijn en onderhoudsarm.


Roltex dienblad

Kijk bijvoorbeeld naar het dienblad gemaakt van melamine laminaat. Het dienblad heeft handgrepen aan de zijkant om hem makkelijk te verplaatsen. Deze dienbladen zijn robuust en antislip. De Dura lijn is echter verfijnd.


Om uw gasten snel te serveren is een dienblad geen overbodige luxe, Beuk Horeca heeft diverse modellen dienbladen waar uw personeel zeer goed mee uit de voeten kan. Bekijk nu het ruime assortiment aan dienbladen op Beuk Horeca. Volledig uit polyester en daardoor oersterk. Toch behoudt deze tray een lichte en natuurlijke look door zijn structuur design - aan boven- én onderkant.


Roltex dienblad

Met Dura is uw plaatje áf: stijlvol, ergonomisch en knap afgewerkt. Op deze pagina`s vindt u een ruime sortering dienbladen voor de horeca gerangschikt op vorm. Toevoegen aan vergelijking. Bent u op zoek naar een kunststof dienblad ? Ook verkrijgbaar in een maat groter. Vierkante dienbladen van groot tot klein.


Op een groot rechthoekig of vierkant dienblad brengt u in één keer een flink aantal gerechten en bijgerechten naar uw gasten omdat u op een groot dienblad veel kwijt kunt. Omdat de dienbladen gemaakt zijn van hoge kwaliteit melamine zijn ze zeer robuust, duurzaam en krasbestendig en blijven ze lang mooi. Ook zijn de bladen onderhoudsvriendelijk. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling z. Door de kerstdrukte is het mogelijk dat uw bestelling later aankomt dan u van ons gewend bent.


Roltex dienblad

Snelle levering deskundige klantenservice uitstekende garantie van hattem horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke. Bovendien zijn ze licht in gewicht en vaatwasmachinebestendig. De bladen zijn ergonomisch en voorzien van handige handvatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts