dinsdag 31 mei 2016

Kaarsmassage

Een kaarsmassage is een belevenis voor lichaam en geest en helpt door de aangename warmte van het kaarsvet nog beter ontspannen. Kaarsmassages zijn ontspannende massages. In tegenstelling tot de kaarsen die we in huis gebruiken wordt massagekaarsvet niet heet maar aangenaam van temperatuur.


Na het aansteken van de kaars verandert deze in een warme, geurende en hydraterende massage olie. Het is een bijzondere massage waarbij de kaarsen worden verwarmd en het kaarsvet smelt. Dit kaarsvet wordt dan op het lichaam gegoten en daarmee wordt gemasseerd.

Natuurlijk moet je dit niet met elke kaars doen. Kerkstraat Kuurne Een zalige tijd in het paradijs. Een nieuw massageritueel, heerlijke geuren, de warmte van warme kaarsen gecomibneerd met het plezier van een aangename massage en een dipe huidverorging.


Geen gewone massageolie voor deze kaarsmassage. De massage start met het aansteken van een speciale kaars. Vervolgens wordt de massageolie warm en vloeibaar.


De olie, die een beetje warmer is dan de temperatuur van uw lichaam, wordt op aangename wijze op uw huid aangebracht. Zodra deze op de huid komt wordt het een olieachtige substantie waarmee u een heerlijke ontspannende massage krijgt. Deze complete dag voor € 4- per persoon.

Creëer een moment van rust in je drukke bestaan en maak kennis met een kaarsmassage. Ritual Candles massage: €300: Voor deze massage maken wij gebruik van een bijzondere massageolie. Bij ons kunt u terecht voor diverse massages. Het is een weldaad voor de hui die na afloop super zacht en gehydrateerd aanvoelt. De kaars die wij aansteken voor deze massage bevat.


De Warmte massage is nieuw bij Fort Resort Beemster. Deze massage richt zich op warmte. Een ontspanningsmassage die wordt uitgevoerd met een speciale massagekaars in combinatie met verwarmde massageolie.


Pedicure, manicure en reflexzonetherapeut van omgeving Veldhoven, kaarsmassage. Wij masseren vanuit het hart, met respect en genegenheid met als doel: u te laten ontspannen. Kaew Traditional Thai Massage. Dankzij de innovatieve technologie waarmee deze kaarsen zijn gemaakt heeft de brandende kaars een tempratuur van graden Celsius boven lichaamstemperatuur.


Een bijzondere massage die uw zintuigen prikkelt! Schoonheidsspecialiste gelegen op de markt van Lennik. Bij Esthetiek Rani kan je terecht voor zorgvuldige behandelingen van kop tot teen.


Ik maak gebruik van milieu vriendelijke massagekaarsen. Een nieuwe massageritueel, heerlijke geuren, de warmte van warme kaarsen gecombineerd met het plezier van een aangename massage en een diepe huidverzorging. Waardevolle plantenboter voeden, herstellen en regenereren de.


Dankzij haar lage smeltpunt en haar samenstelling van plantaardige oliën en gearomatiseerde extracten wordt deze unieke kaars gebruikt als een lauwe en hydraterende massageolie.

Het resultaat is een fluweelzachte huid en je voelt je totaal weer in balans! Prijs euro voor min. Deze heb ik succesvol afgerond en vervolgens heb ik het masseren jarenlang professioneel beoefend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts