woensdag 25 mei 2016

Blauw staal trap

Specialist in stalen trappen en trapleuningen op maat. Het staal combineert mooi met natuurlijk hout en leer. Wil jij jouw trap een unieke uitstraling geven?


Blauwstaal traprenovatie door ervaren vakman. Ga dan voor een blauwstaal traprenovatie. Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal vakmannen die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze vakmannen en vind eenvoudig de beste deal. Deze pin is ontdekt door Roukens SteelLife stalen deuren en trappen.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De enorme hitte die zijn sporen heeft achtergelaten in de karakteristieke grijze walshuid van het staal. De stoere uitstraling van het robuuste, massieve en onverwoestbare materiaal is een lust voor het oog en uiteraard biedt het steun tijdens het betreden van de trap.


Blauw staal trap

Het wordt nog niet op grote schaal toegepast, maar interieurontwerpers lopen ermee weg. Zo combineert het heel mooi met de houtlook van HPL en met chic leer. Blue steeldecor is blauwstaal , maar dan beter.


Zo kunt u met een veilig gevoel naar boven! Maar als behang, kastdeur, trappen , balie bekleding en nog vele andere mogelijkheden doet blauwstaal prima dienst. Hier een greep mogelijkheden. Prijs stalen trap op maat. Een ingewikkelde trap , die bestaat uit veel onderdelen en volledig op maat is gemaakt, zal natuurlijk duurder zijn dan een simpele rechte trap.


Het feit dat blauwstaal zich niet optimaal laat bewerken en dus beschermen, heeft als gevolg dat het materiaal niet toegepast kan worden op plekken waar het lijdt. Als achterwand van een keuken of vloerbedekking is het niet geschikt. Van een trap in blauwstaal heb je echt jarenlang genot en na verloop van tijd zullen er ook gebruikskrassen vertonen op het loopvlak.


Metalen of stalen trappen in natuurlijk blauw staal. Modern, design, strak, landelijk. Unieke trap van blauwstaal : modern, duurzaam en sterk. De combinatie met hout geef de trap een robuust uitgerlijk.


Blauw staal trap

Vier blauwstalen trappen met acht leuningen geplaatst in nieuwbouwwoning in Deventer. Traptreden en trapbomen zijn vervaardigd uit blauwstaal. Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op. Een natuurlijk blauw stalen trap is een sterke constructie vervaardigd uit een levend materiaal. Dit zorgt ervoor dat elke trap een unieke uitstraling heeft met structuurtekeningen en natuurlijke verkleuringen.


Daarom dient natuurlijk blauw staal op zeer specifieke wijze verwerkt, geplaatst, afgewerkt en behandeld te worden. Een trap is in elke woning belangrijk. Trappen uit natuurlijk blauw staal. In samenspraak met u bouwen wij de trap van uw dromen.


Blauw staal trap

Ybis is gespecialiseerd in functionele, unieke constructies op hoog niveau. Een vaste trap gaat best lang mee maar er komt een moment waarop je hem wilt renoveren. Als je je trap wilt gaan renoveren dan heb je keuze uit diverse materialen. Je kunt kiezen voor overzetlagen.


Overzet lagen zijn een soort planken die je over de bestaande traptreden heen legt. Verder is er trapbekleding van laminaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts