dinsdag 24 mei 2016

Ophangrails schilderijen ikea

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending.


Schilderijen tegen lage prijzen.

IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen , wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. IKEA verkoopt schilderij ophangsystemen genaamd Haghed.


Hiermee kun je schilderijen en lijstjes ophangen tot een gewicht van maximaal kg. De rail is wit en wordt geleverd inclusief eindkappen en bevestigingsclips. Je kunt hiermee groot schilderij of kleine schilderijen ophangen met een maximale draagkracht van 4kg.

Ikea heeft een eigen merk ophangsysteem genaamd Haghed. Bij Ikea kunt u een schilderij ophangsysteem Ikea kopen. De ophangrail heeft een lengte van 1cm.


Bent u op zoek naar schilderij ophangsystemen van 2cm? De Artiteq all-in sets zijn verkrijgbaar bij veel bouwmarkten in Nederlan zoals o. Gamma, Karwei en Hornbach. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd.


IKEA - METO Ophangrail , verzinkt, Met de METOD wandrail zijn de keukenkasten eenvoudig aan de wand te monteren. De rails zijn op maat te maken, ook kan je er meerdere combineren tot de gewenste lengte. De rails hebben voldoende gaten, dus er zit altijd een gat precies voor een dwarslat.


Zoek je een mooie poster met lijst? Bekijk onze enorme collectie met ingelijste posters en afbeeldingen op IKEA. De schilderij ophangsystemen van ArtiTeq zijn gemakkelijk toe te passen bij u thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken.


Maar ook voor bedrijven en instellingen is de aanschaf van een ArtiTeq ophangrail een goede investering waar u zeker en wel voor een lange duur voordeel van heeft. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bestel hier woondecoratie online. Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS.


STAS picture hanging systems: voor elke situatie een passend ophangsysteem! Onder rails kunt u losse ophangrails bestellen met een lengte van 2cm. Om de rail op de juiste wijze te kunnen monteren dient u vervolgens nog alle losse bevestigingsmaterialen en overige toebehoren aan uw winkelwagen toe te voegen. Bij de Praxis bouwmarkten vindt u het schilderij ophangsysteem Praxis Duraline waar de Click Rail, Top Rail, Up Rail, Info Rail en Picture Mouse onder vallen. Het ophangsysteem voor uw schilderij kunt u hier vinden in een totaalconcept van ophangrail , bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals ophangdraden en haken.


Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand. Het gepatenteerde STAS minirail systeem is het smalste en meest innovatieve schilderij ophangsysteem ter wereld.


Montage is uiterst eenvoudig met de speciaal ontwikkelde STAS clipscrew. Zeker als je schilderijen wilt wisselen van plek aan de muur. Je wilt natuurlijk niet elke keer gaten boren, omdat je dan lelijke gaten in de muur achterlaat. Daarom is het makkelijk als je een schilderij kunt ophangen zonder te boren. Met een schilderij ophangsysteem kun je gemakkelijk een schilderij ophangen.


STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen , fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. Dan bent u hier aan het juiste adres! Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem, het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem.


Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts