maandag 16 mei 2016

Haakjes en oogjes

Hier vind je gehaakte knuffels (poppen en dieren), sjaals en kleding. Voor inspiratie over de gehaakte sjaals e. Ook zijn er gehaakte knuffels en kleding te vinden. Vintage zwarte haakjes en oogjes geschikt als sluiting op kleding, onderkleding en.


Zilveren haakjes en oogjes per 1paar!

Soms is een knuffel van de juiste persoon alles wat je nodig hebt. De patronen die ik gebruik zijn niet allemaal door mij ontworpen. Bij deze patronen wordt het oorspronkelijke patroon dus alleen als basis gebruikt. Hanna Hoi hoi, i k ben Hanna.


Leuk dat je op visite komt. De koffie staat al lekker te pruttelen. Een s-haak sluit goed af, zodat iets stevig verankerd is.

Karabijnhaak en musketonhaak. Haken met een karabijn- of musketonsluiting zijn dankzij een scharnierend deel gemakkelijk te openen en te sluiten. Haakjes en s-haken gebruikt u om iets te verbinden of mee op te hangen. Harpsluiting en D-sluiting.


Harp- en D-sluitingen worden veel gebruikt. Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van quote, en onze gebruikers. Een verpakking bevat sets, die je direct op je. Doosje paar haakjes en oogjes Wit - kleinste maat 6. U kunt deze perfect gebruiken met onze spanveer.


Wij bieden ook een luxere variant aan met witte knopjes in plaats van oogjes. Het heeft even geduur maar de rijgsjaal is nu toch af. Vanmorgen nog eerst een extra bol moeten halen.


Ik kwam voor drie toeren garen tekort. It’s partytime Morgen oktober bereik ik de magische leeftijd van jaar en wie jarig is. Bekijk meer ideeën over Breien en haken, Haken en Breien haken.

Prym zilveren haakjes en oogjes , maat nr. Bij een bestelwaarde vanaf €betaalt u geen verzendkosten! Wij staan persoonlijk voor u klaar Nu aanmelden en een €waardebon krijgen. Stuur mij in een pb jullie mailadres dan komt het patroon jullie kant op.


Het patroon kost tot en met zondag oktober geen €maar € 00. Na al het werk met twee sjaals is het nu weer tijd om met Diva verder te gaan. Onder in het kruisje met haakjes en oogjes te sluiten. Boxershort panterprint pack. Dan ben je hier aan het goeie adres!


Hieronder vind je ons uitgebreide aanbod aan sluitingen, van klikgespen tot haken en ogen, Textielstad heeft voor iedere creatie een passende sluiting. Lastig kiezen uit zo’n groot aanbod? Gebruik het filter om je zoekopdracht te verfijnen, je kunt filteren in onder andere kleur, materiaal, vorm en verwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts