maandag 30 mei 2016

Vtwonen lockerkast

Vtwonen lockerkast

Dé vtwonen webshop van NL. Nú op voorraad dus snelle levering! Kies uit producten vanaf € 3900. Ga je voor een vintage, metalen locker of voor een eigentijdse houten lockerkast ? Met beiden geef je je interieur een stoere touch.


Vtwonen lockerkast

Leuk om te gebruiken als kledingkast in de slaapkamer of kinderkamer. Of gebruik hem als extra opberger in de speelkamer of hal. Onze witte lockerkast heeft deuren en is gemaakt van massief grenen. Een echte topper voor de kinderkamer, maar hij kan ook ergens anders.


Een smalle opbergruimte (achter het rechter deurtje). De kast heeft drie deuren en totaal zes legplanken. Gratis bezorging Achteraf betalen dagen retour JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Op vtwonen vind je de leukste tweedehands lockers. En aan de linkerkant legplanken met een breedte van 78. De leukste lockerkast is minstens zestig jaar oud en gebruikt in oude fabrieken of kazernes. Hierdoor is de kast mooi verweerd en is het een meubelstuk met een verhaal. De webshop Rootsmann heeft van die verweerde lockerkasten in de collectie.


IKEA verkoopt ook lockerkasten die geschikt zijn voor de. Koop direct, vraag een offerte aan, of vraag onze adviseurs voor verder advies. Een oude lockerkast is een heel mooi meubelstuk voor in de kinderkamer. Zet wat leuke manden op de bovenkant van de lockerkast voor een speels effect.


Met een medicijndoos en een te gekke hanger style je de lockerkast tot ware eye-cather van de slaapkamer. Heb je een witte lockerkast ? Verf de muur dan in een felle kleur, om de lockerkast er uit te laten knallen. De muur is geverfd in de kleur Blij van vtwonen kleuren. Hij geeft de hal, slaap- of kinderkamer karakter zonder teveel op te vallen.


Praktisch is de kast natuurlijk ook. Achter iedere kastdeur schuilen vier opbergvakken die genoeg ruimte bieden voor gevouwen kleding. Deze kast voelt zich helemaal thuis in een stoer interieur.


De Locker van vtwonen is ideaal in gebruik, de kast heeft zelfs handige lades onderin. Bij het openen van de kast is er een hanggedeelte en aan de andere zijde legplanken met ruimtes om je spullen of kleding in te leggen. Geen kleurtje, maar gelakt donker staal, lekker stoer.


Alle ontwerpen zijn met veel zorg, aandacht en passie gemaakt. Daarbij zijn de meeste ontwerpen vrij basic gehouden, waardoor ze in vrijwel ieder interieur perfect kunnen passen. Zo zijn wit, zwart, grijs en bruin veel geziene kleuren binnen de vtwonen meubelen collectie.


Vtwonen lockerkast

Laat je verrassen en kies de locker die jouw interieur net dat beetje extra's geeft. Meubelpartner heeft lockerkasten voor elk interieur. Ben je op zoek naar een metalen lockerkast ? Een lockerkast voegt het industriële gevoel toe aan je huis. Je kunt lockerkasten gebruiken als kledingkast, nachtkastje en natuurlijk ook gewoon als opbergkast.


Kijk daarom of de spullen die je erin kwijt wilt ook daadwerkelijk passen in een lockerkast. De meest voorkomende lockerkasten zijn hoog en smal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts