vrijdag 6 mei 2016

Actiesticker

Actiesticker 35mm permanent, fluor roze. Fluorescerende actie stickers in de kleur roze op rol met permanente kleefkracht. Actie stickers zijn goed te gebruiken voor.


Gelukkig in de binnenstad met een actiesticker : ‘Het geeft een gevoel van saamhorigheid’ EDE - Ede werkt aan een gelukkige binnensta vol ondernemers die duurzaam en gastvrij ondernemen. En Platform Gelukkige Binnenstad zegt dat voortaan met een actiesticker op de ruit.

Lees voor meer informatie de spelregels. Op elke verpakking zit een actiesticker met een unieke code en door deze in te vullen op de actiewebsite ziet u direct of u winnaar bent van één van de vele Weber BBQ-prijzen. Fraai heeft het design verzorgd van de actiesticker en de bijbehorende advertentie.


Klik op de afbeelding voor een vergroting. Zaterdag wordt huis-aan-huis de Mispelgatkoerier bezorg mét een actiesticker. Of je nu een boost aan je branding wilt geven met onze productetiketten of tijd wilt besparen met postetiketten, Vistaprint heeft de perfecte bedrukte sticker voor je.


Om de NESCAFé Gold Blend Barista koffiemachine te bestellen maak je een account aan op deze website.

Dan spaar je de actiecodes die op de actiesticker op de NESCAFé Gold 200g potten zitten. Deze potten met actiesticker zijn alléén verkrijgbaar bij HOOGVLIET supermarkten. Potten met actiesticker zijn alléén verkrijgbaar bij Hoogvliet supermarkten. Met unieke codes ontvang je de machine t. Ook voor afrastering, stalbenodigdheden, paardrijkleding en meer.


Stem op jouw favoriete Haribo snoepje en maak kans op één van de toffe prijzen met jouw Haribo favoriet erop! Om mee te doen, heb je een unieke actiecode nodig. Deze kan je vinden op de actiesticker op verschillende deelnemende Haribo verpakkingen. Ronde prijssticker met opdruk RECLAME.


Gigaset-verpakking is aangebracht. De stickers zijn voorzien van een zwarte opdruk en beschikbaar in de kleuren geel, rood en oranje. De diameter van de sticker is 35mm.


De kortingsstickers hebben permanente belijming. Mijn sticker is rood met gele opdruk. Laat niet je klanten be- palen hoeveel je diens- ten waard zijn, maar be- paal het zelf!


Plak de aktiestikker op je raam,De sticker is doorzichtig.

Ons Thuismerk tapas, Keuze uit ± varianten met een voor ¤ - actiesticker. Voor al uw toepassingen hebben wij het etiket. Wij bieden de beste prijs en kwaliteit. U maakt kans op een Mystery box t. Bij gelijktijdige aankoop van een Carolin Modern Parket schoonmaakmiddel met actiesticker en een Ultramax Microfibre Sensitive bezem krijgt u dit schoonmaakmiddel 1 terugbetaald.


Het schoonmaakmiddel van Carolin is perfect om je parket tijdens het schoonmaken goed mee in de watten te leggen. Aanbiedingen van Dirk: de voordeligste in A-merken! Wekelijks nieuwe aanbiedingen.


Je voordeel loopt snel op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts