woensdag 18 mei 2016

Allure gloss

Bestel snel en gemakkelijk bij bol. Gratis verzending vanaf €20! Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling.


Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Hout: industrieel behandeld met Sigmalith producten (KVT concept 2) Reinigen en schuren. Staal: verzinkt staal, aluminium en kunststof. GEBRUIKSDOEL Voor- en aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Daarnaast kent de hoogglans verf anderzijds een superieur glansbehoud en zeer hoge duurzaamheid.


Door de toevoeging van een uniek bindmiddel, het zogenaamde ‘Dual Guard’ systeem, hebben UV stralen nauwelijks impact op de verf. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Deze grondverf zorgt voor de ideale basis waarmee je een duurzaam resultaat kunt behalen.


Je kunt de verf het gehele jaar door gebruiken bij temperaturen tussen 0°C tot 30°C.

Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Verwerkbaar van 0°C tot 30°C. Optimale glans en glansbehoud. Minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten. Deze extreem sterke en duurzame verf gebruik je voor hout waarvan de laklaag tot wel jaar mooi moet blijven.


U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Vandaag besteld bij Verfpoint.


Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Bekijk alles met s2u allure gloss ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen.


Als alternatief hebben ze ook de Rapid Gloss en de Nova Gloss. Die twee zijn iets minder van kwaliteit maar zeker ook goe het smeert prima en is een stuk goedkoper. De sikkens XD high gloss is bij deze temperatuur niet te gebruiken. Sigma is de beste aflak die Sigma heeft.


Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Hoge aanvangsglans en uitstekend glansbehoud.

S2U Allure Gloss - liter wit. Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken. Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken.


Deze kleuren blijven gewoon in het vaste assortiment en zijn dus geen limited edition. Alleen aan de onderkant van de huls kun je zien om welke kleur het gaat. De kleur van de sticker is de kleur die in de huls zit. Kaal gemaakt hout - Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin.


Staal en non-ferro metalen kunnen zonder moeite worden afgewerkt met een uitstekend dekkende laklaag. Wel dien je eerst alles goed te ontvetten met bijv. Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct.


De sigma s2u allure satin heeft een zeer mooie en zijdeglans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts