vrijdag 20 mei 2016

Anti kerntrek slot

Anti kerntrek slot

Als u nu belt staat er over min. Voor 23:besteld = Morgen in huis Bestel nu uw Kerntrekbeveiliging! Zoek naar deurbeslag buitendeur op de nieuwe KensaQ.


Anti kerntrek slot

U kunt er ook voor kiezen om alleen de cilinder te vervangen door een anti - kerntrek cilinder. Na het lezen van deze pagina bent u al aardig op de hoogte van dit serieuze probleem wat de kop ingedrukt moet worden. Nemef anti -kerntrekproducten. Inbrekers kunnen op verschillende manieren jouw huis binnenkomen. Kerntrekken is een inbraak methode waarmee inbrekers snel een cilinderslot kapot kunnen maken om vervolgens toegang te krijgen.


Omdat kerntrekken steeds vaker voorkomt heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen anti - kerntrek beslag als vereiste gesteld voor alle nieuwbouwwoningen. De kerntrek methode brengt vaak permanente schade toe aan het. Wij kunnen op professionele wijze anti - kerntrek plaatsen in Lelystad. Anti - kerntrek plaatsen blijkt succesvol.


Met de kerntrek methode worden de ooit zo veilige cilindersloten zonder enige moeite geforceerd. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de cilinder in het midden gebroken, waardoor het slot gemakkelijk te openen is. Op deze deuren kan natuurlijk wel een anti kerntrekcilinder worden geplaatst. Anti kerntrekbeslag voor oplegsloten. In de praktijk gebeurt het weliswaar nog maar weinig maar kerntrekken is ook mogelijk bij oplegsloten.


Sinds enige tijd bestaat er ook kerntrekbeveiliging voor dit type slot. Steeds meer inbraken gebeuren door het verwijderen van de cilinder uit het slot door middel van kerntrekken. In een mum van tijd hebben dieven vrije toegang tot uw eigendom. Bij de inbraakmethode kerntrekken schroeft een inbreker een schroef in de cilinder, en trekt deze met cilinder en al uit het slot.


Op deze pagina vindt u ons SKG-veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit hoogwaardige anti - kerntrek deurbeslag biedt solide bescherming tegen een van de meest gebruikte inbraakmethoden van deze eeuw, het zogenoemde kerntrekken. Om het kerntrek te voorkomen raadt de Politie aan om of het veiligheidsbeslag te vervangen of de huidige profielcilinders door een anti kerntrek cilinder. Aangezien een anti kerntrek cilinder veel voordeliger is dan nieuw veiligheidsbeslag, zeker met de kortingsactie! Haal snel uw nieuwe veiligheidssloten en sleutels in huis.


Onze experts staan u direct te woord en zorgen voor het beste advies en uitgebreide service. Vergelijk het grootste aanbod sloten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk ons grote assortiment sloten van vele merken. Een slot met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen veiligheidsbeslag waardoor het uitboren of uittrekken van de cilinder vrijwel onmogelijk is. Sloten met anti kerntrek zijn los te kopen en te plaatsen, maar het is ook mogelijk om enkel de cilinder van een bestaand slot te vervangen om hetzelfde doel te bereiken. Een anti kerntrek slot beveiligt niet alleen maar heeft ook een preventieve werking. Het ontmoedigt namelijk inbrekers en schrikt ze daardoor af.


Vooral wanneer je zoals gezeg een anti kerntrek cilinder combineert met ander goed deurbeslag, extra opzetsloten en meerpuntssloten. RVS geborsteld of messing gelakt PVD finish. Een inbreker ziet het echter in één oogopslag en zal uw huis overslaan in zijn criminele zoektocht naar een snelle inbraak. Voor buitendeuren is het aan te raden enkel nog veiligheidsbeslag te gebruiken met anti - kerntrek beveiliging. Het is dus aan te raden om alle profielcilinders te vervangen door anti -kerntrekcilinders of het veiligheidsbeslag te vervangen.


Anti kerntrek slot

Heeft u advies nodig kom dan langs in onze uitgebreide showroom of bel of mail ons. De cilinders die bestand zijn tegen kerntrekken zijn te bestellen via onze webshop. Zie deze link anti kerntrek cilinders. Anti -slagpick Niet te openen door slagsleutel methode SKG sterren inbraak werend Lijkt mij voldoende om het inbrekers moeilijk te maken in combinatie met een secustrip. Prijs rond de euro voor sloten.


Is altijd beter als die goedkope Cisa sloten die men toepast in de nieuwbouw. Dit is zeker het geval als u anti kerntrek cilinders plaatst in combinatie met goed deurbeslag, meerpuntssloten en bijvoorbeeld extra opzetsloten. Cilinder met kerntrekbeveiliging voor ieder slot. Wees niet bang dat u hele sloten moet gaan vervangen als u een anti kerntrek cilinder wilt plaatsen.


Vele merken bieden Anti -kerntrekbeslag aan, hierdoor kunt u vaak het huidige veiligheidsbeslag vervangen voor hetzelfde merk zodat u niets aan de deur hoeft aan te passen, er zitten geen grote verschillen in kwaliteit tussen de verschillende merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts