vrijdag 20 mei 2016

Afschermdoek groen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Ieder zichtbreeknet wordt voor u op maat van de rol afgesneden. Afschermdoek of zichtdoek plaatsen voor tuin of balkon? Scherpe prijzen voor afschermdoek zwart of groen op rol of op maat gestikt.


Zichtdoek en afschermdoek kopen : nu makkelijk online bij Advance Greenshop!

Bij Advance Greenshop kan je makkelijk online zichtdoeken en afschermdoeken kopen. Bovendien leveren wij al onze materialen aan huis in heel België! Je hoeft helemaal niet lang te wachten, want de normale leveringstijd bedraagt slechts vijf werkdagen. Zoek je een zichtdoek voor een mobiel bouwhek?


Een groen afschermdoek is dan ideaal. Dankzij de ringen in de doeken is het gemakkelijk aan een hek te bevestigen. Daarnaast zorgt de groene kleur dat de werklocatie een nette uitstraling krijgt.

Een schermdoek maakt een werkomgeving net weer wat prettiger. Om te verhinderen dat het zichtscherm bol komt te staan door de wind is het aan te raden om één of meerdere spandraden met draadspanners ervoor te plaatsen (hoogte 2m raden wij spandraden aan). De afschermdoek is onderaan en bovenaan voorzien van ogen om deze te bevestigen. Door Zichtdoek van 1 ondoorzichtigheid tegen uw tuinhek aan te monteren creëert u meer privacy en voorkomt dat u last heeft van wind en stof op het terras. Door gebruik te maken van een bekleding voor uw tuin, voorkomt u inkijk in uw tuin en daarbij zit u heerlijk uit de wind.


Naast de diverse keuzes in tuinhekbekleding is deze ook leverbaar in verschillende kleuren van natuurlijk groen tot modern strak zwart. Meer privacy met kwaliteit afschermdoeken tegen uw tuinhek. Verder kan het gebruikt worden om overhitting tegen te gaan en het beschermen van planten tegen verbranding en verkleuring te garanderen.


Bevestigen van winddoeken kan zeer gemakkelijk door middel van tyraps of binddraad. Opspanning van een afschermdoek aan een metaalgaasafsluiting 1. Het begin van het afschermdoek met een aluminium lat aan de eerste paal bevestigen door de lat enkele toeren in het doek te draaien en dan met zelfborende vijzen aan de paal vast te schroeven. Alternatief kan het doek ook direct rond de paal gedraaid worden en bevestigd met. Zwartgroen biedt een ruim assortiment. U kunt kiezen uit de kleuren zwart en groen.


Wij kunnen uw schermdoek op maat maken maar u kunt ook per (halve)rol bestellen.

Het bevestigen van het schermdoek kan gebeuren via tie-rips. Solide, ondoorzichtige geweven doeken in uv-gestabiliseerd polypropyleen, voorzien van messing bevestigingsringen diam. Zichtdoeken zichtdicht zijn beschikbaar in groen of zwart of antraciet en op hoogtes van 120cm, 150cm, 180cm of 200cm. Deze zijn beschikbaar op 10m, 20m of 50m of op maat.


Deze doeken zijn standaard niet met een zoom maar zijn voorzien van knoopsgaten en worden dmv een inweeftouw opgehangen. Schaduwdoek zichtdoek uit polyethyleen ultra-resistent duurzaam geweven in bruin, groen of bamboekleur UV-bestendig, winddoorlaten te bevestigen met tie wraps. Mijn buurman was zeer positief over de zichtdoek en nu hij enkele maanden hangt en ik vergeleken heb met wat er elders hangt kan ik niet anders dan een dikke pluim geven!


In kleuren groen en zwart. Je kan deze afschermdoeken bestellen op volle rol 50m of per lopende meter. Ze zijn voorzien van ingeweven knoopsgatbanen voor eenvoudige bevestiging aan jouw tuinafsluiting.


Hoe moet je een afschermdoek bevestigen? Ideaal om aan mobiele bouwhekken of hekwerken te monteren is het afschermdoek groen. Dit doek heeft iedere centimeter aluminium ringen om het doek mee aan het hek te bevestigen. De stijlvolle kleur maakt dat uw (werk)locatie een nette uitstraling krijgt.


Met een afschermdoek groen maakt u de werkomstandigheden net een stukje prettiger. Vanaf zaterdag december tot januari zijn wij gesloten, orders worden vanaf januari weer geleverd als u na vrijdag december 12:uur besteld! Werk je omheining af met een Ombra zichtdoek, zodat je geen last hebt van pottenkijkers. Maak je keuze uit verschillende doeken, zoals dit doek van 1centimeter hoog en meter lang. Het groene doek heeft een ondoorlatendheid van.


Ook verkrijgbaar in andere kleuren en afmetingen. Bekijk alles met winddoek! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts