woensdag 1 juni 2016

Baklijst bestellen

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Kopen van een baklijst is in onze webshop erg eenvoudig en u hebt daarbij keuze in vele soorten, kleuren en stijlen.


Zoals een zwarte , witte , bruine en grijze baklijst. Het bestellen van baklijsten werkt zeer prettig via de shop van onze lijstenmakerij waarbij u iedere gewenste maat kunt selecteren.

Baklijst op maat bestellen. Zoals je ziet, valt er veel te zeggen voor het aanschaffen van een baklijst. Behalve voor een schilderij op canvas of foto op canvas lenen onze diverse baklijsten zich ook om verschillende soorten fotopanelen te omlijsten. Bekijk al onze baklijsten in verschillende kleuren! Naast fotolijsten op maat kun je bij ons ook baklijsten op maat bestellen.


Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat de lijst om jouw canvas doek heen past. De baklijst is op twee manieren te bestellen bij CanvasCompany. De eerste manier is tijdens de bestelling van je foto op canvas.

Na het uploaden en personaliseren van je foto in stap bestel je in stap (Extra opties) je baklijst in de gewenste kleur. Naast wissellijsten, op maat te bestellen schilderijlijsten, fotolijsten en baklijsten , passe-partouts en diverse inlijstmaterialen, biedt beterinlijsten. Voor inlijstopdrachten bestaat de mogelijkheid uw werken door onze vakmensen in te laten lijsten. Kan ik een baklijst los bestellen ? Dat is helaas niet mogelijk.


Eenvoudig zelf baklijsten op maat bestellen. Je kunt beide als canvas met baklijst bestellen om nog minder uit te geven, aangezien er geen extra verzendkosten in rekening worden gebracht voor het doek. Hoe cool en goedkoop is dat!


Onze baklijst is methodisch gemaakt om het formaat en de stijl van jouw foto op canvas aan te passen. De mogelijkheden van een canvasdoek in een baklijst. De houten canvas lijst is een extra optie en daarom ook niet los te bestellen.


Wanneer je jouw favoriete foto op canvas bestelt, kun je dus de baklijst op maat bij bestellen. De houten baklijst is te bestellen voor verschillende formaten canvasdoeken. Houten baklijst Deze houten blanke baklijsten zijn ruim op voorraad in meer dan formaten!


Voor andere maten kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Een baklijst is een houten frame waarin je gemakkelijk een opgespannen canvas werk kunt monteren waardoor het geheel nog mooier wordt.

Het materiaal wordt in vele branchen gebruikt en heeft een lange historie. Geef uw wanddecoratie een galerie look door het canvas met een baklijst te. Edwin Lijsten en Inlijsten.


Hieronder zie je een prijsoverzicht van de verschillende formaten en soorten wanddecoraties die leverbaar zijn, waarbij de baklijst is inbegrepen bij de prijs. Deze baklijst geeft niet alleen een bijzonder elegante uitstraling aan het product, maar biedt ook extra bescherming aan het canvas. Uw canvas wordt geleverd in de baklijst , waardoor u hem direct zelf aan de muur op kunt hangen. Daarnaast zijn onze prijzen erg scherp, en is uw lijst op maat dus erg voordelig.


Ook bij grote aantallen lijsten zijn wij de beste leverancier die u online zult tegenkomen. Wat leuk dat je bij ons wilt bestellen ! Kijk op je gemak ron experimenteer met jouw uitsnede en maak jouw eigen kunstwerk! Mocht je vragen hebben aarzel dan nooit contact met ons op te nemen. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.


We helpen je met enorm veel plezier en enthousiasme! Bestel nu extra voordelig rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek, ruim 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts