vrijdag 1 maart 2019

Fonq commercial

Q is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Naast een groot aanbod voor je interieur vind je ook keuzehulp en inspiratie.


Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Q is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60. Persoonlijk denk ik dat Fonq voor RFS ook de uitgelezen kans is om internationaal uit te breiden.

We horen je denken: Klopt deze spelling wel? En ja, wij vinden jou als persoon ook echt heel mooi, maar daar doelen we nu niet op. In dat geval zou het inderdaad moeten zijn: fonQ vindt jou mooi. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Shop hier alle producten uit de settings: fonQ.


Yessss mijn nieuwe commercial ! Samen met acteur Rob Kalf spelen we een stel aan onze prachtige gedekte tafel in de keuken. Mooi bestaat niet, mooi bepaal jij zelf. Want het is jouw stijl en dus ook jouw mooi.

En jouw mooi in wonen, koken en lifestyle vind je bij fonQ. De reclame werd voor het eerst. Leukwerkt ontwikkelde de nieuwe campagne voor fonQ.


Webwarenhuis fonQ gaat door middel van een landelijke tv-campagne werken aan haar naamsbekendheid. In de tv- commercial staat de campagneslogan ‘Mooi gevonden op fonQ. We zijn dit pad ingeslagen omdat we voelen dat we veel meer kunnen met fonq.


Ik heb bij het vorige artikel in de commentaren al aangegeven dat TV- commercials er voorlopig nog niet in zitten. De kosten hiervoor zijn erg hoog, maar we gaan het absoluut onderzoeken. Zijn de lifestyle gadgets jouw mooi?


Wat is mooi en wie bepaalt dat? Shop de items uit de tv- commercial. Bekijk meer ideeën over Gadgets, Commercial en Papiermand. Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace. Vinden jullie ‘m ook mooi?


Wie kan er wel wat fonQ gebruiken? Fonq wil met de combinatie van een groot aanbo veel keuzehulp én inspiratie een einde maken aan inricht-onzekerheid. Hiermee vervult het merk een adviesrol die kenmerkend is voor een specialist, maar biedt het tegelijk de ruime keuze van een grote speler.


Het was een lang proces, met veel brainstorms en zoeken naar de juiste partijen. Uiteindelijk kwamen we tot twee filmpjes: een commercial en een bedrijfsfilm.

Get your team aligned with all the tools you. Heb jij net als Maaike last van keuzestress? Geen paniek, wij helpen je bij het vinden van jouw ideale lamp.


En psstt… je ontvangt tijdelijk korting op veel verlichting: fonQ. Dan kan jouw tuin wel wat fonQ gebruiken! Fonq Reclame Hout Fonq reclame hout Schoonheten leo carros antigos reclame aqui reclame fietsen amsterdam cbse format for commercial advertisement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts