vrijdag 3 juni 2016

Behangen met vliesbehang

Vind een erkende behanger via Werkspot. Kies zelf je ideale vakman. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Bekijk het brede aanbod vliesbehang bij Acaza. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Beslist de laagste prijzen.

Behangen met vliesbehang ? Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen. Je hebt dus geen behangtafel meer nodig. Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen. Een goede voorbereiding maakt de klus nog makkelijker.


Maak daarom gebruik van een gestructureerd stappenplan en voorzie het juiste gereedschap en materiaal. Voor het aanbrengen van vliesbehang heb je het juiste gereedschap nodig.

Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen uitgevoerd. Met vliesbehang is het wat moeilijker. Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook behangpapier nog geheimen voor jou.


Zeker niet met vliesbehang. We laten je zien hoe je dit stap-voor-stap zo efficiënt en netjes mogelijk doet. Laat zien wat je in huis hebt, aan de slag! Doordat behangen met vliesbehang eenvoudig is, staat dit behang ook wel bekend als snelbehang. Om je nog meer te overtuigen dat voor deze (eerste) behangklus vliesbehang echt een fijne keuze is, zetten we de voordelen voor je op een rij: Ook zonder over uitgebreide behangkennis te beschikken, kun je je muur behangen met vliesbehang.


In tegenstelling tot traditioneel behangpapier hoef je niet langer de banen in te smeren met lijm maar wel de muren. Je kunt vliesbehang zelfs licht afnemen met een zachte (lichtvochtige) doek. Met dit behang zorg je voor een prachtige fotomuur in bijvoorbeeld de woonkamer of gang, en ook op kantoor in bijvoorbeeld een vergaderzaal. Krimpvrij: de bovenste laag van het vliesbehang heeft geen contact met de lijm. Hierdoor krimpt vliesbehang niet of nauwelijks.


Oneffenheden wegwerken: bij een muur met scheurtjes hoef je deze niet eerst weg te werken met plamuur. Als je het vliesbehang eroverheen plakt, zie je niets meer van de scheuren. Zo kan je die problemen al vermijden.


Het allereerste voordeel is dat vliesbehang zeer eenvoudig is aan te brengen.

Je moet niet veel verstand van behangen hebben om een muur met vliesbehang te bekleden. Het grote voordeel is namelijk dat een behangtafel uit den boze is. Je smeert de lijm op de muur en duwt het vliesbehang ertegen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Anders dan vroeger, lijm je voor vliesbehang de muur in i. Verschil tussen glasvlies, renovlies en vlies behang.


Vroeger was behang van papier gemaakt. Inmiddels is meerlaags vliesbehang de norm. Het is krimpvrij, eenvoudig aan te brengen en zeer sterk. De lijm kan met een vachtroller of een kwast worden aangebracht op de muur waarna het behang erop geplakt kan worden. Het is behang met een toplaag van papier of vinyl.


Vliesbehang biedt tal van voordelen. De onderlaag van vliesbehang is van vlies gemaakt. Op vliesbehang kan – wanneer je dat graag wilt – een andere vorm van wandbedekking worden aangebracht, zoals het al eerder genoemde behang of verf. Bij vliesbehang zal er als er al hechting is voor langere duur het behang vanzelf loslaten. Was het een bouwmarkt of iets dergelijks?


Waar u advies in gewonnen heeft? Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt. Wij garanderen dat behang voor een vaste lage prijs bij HORNBACH te koop is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts